Asiana Peng, despre declarațiile mamei sale la adresa iubitei lui Laurențiu Reghecampf: „Am rămas mască”

De Unica.ro, pe Ultimul update Luni, 17 ianuarie 2022, 16:53

Asiana Peng, iubita lui Luca Reghecampf, a reacționat la declarațiile mamei sale, Silvana Peng, despre Corina Caciuc. partenera de viață a lui Laurențiu Reghecampf.

După ce mama sa a făcut declarații tăioase la adresa Corinei Caciuc, iubita lui Laurențiu Reghecampf, Asiana Peng s-a arătat dezamăgită de reacțiile femeii.

Ceea ce pot spune este că am rămas «mască» atunci când am văzut ce a putut să declare mama. Mama și tata nu s-au opus niciodată relației mele cu Luca. Din contră, au susținut în nenumărate rânduri că vor fi alături de noi cu tot ce le stă lor în putință pentru a ne fi bine.

Din ce știu eu, mama și doamna Anamaria Prodan nu se cunoșteau, lucru pentru care vreau să cred că aceste declarații sunt numai o greșeală a mamei mele, greșeală pe care nu o realizează, a spus Asiana Peng, tânăra care formează un cuplu cu Luca Reghecampf din vara anului 2021.

Asiana Peng spune că mama ei este o persoană dificilă

Despre mama sa, Asiana, fosta componentă a lotului național de gimnastică, a spus că este o fire dificilă. Mai mult, aceasta a mărturisit că asocierea ei și cu Corina Caciuc nu a fost o surpriză pentru părinții săi.

Mama este o persoană dificilă, toată lumea știe acest lucru, tocmai de aceea îl apreciez enorm de mult pe tata, fiindcă efectiv are o răbdare supraomenească.

Atât mama, cât și tata au fost anuntați că eu și fratele meu vom intra într o firmă ca și asociați. I-am anunțat dinainte în special pentru a avea și sprijinul lor. Cu mine, personal, mama nu a vorbit concret despre niciun fel de îngrijorare, pentru că dacă ar fi fost așa, am fi clarificat împreună îngrijorările ei, a mai spus tânăra, potrivit prosport.ro.

Citește și: Loredana Groza și Nick Casciaro, primele declarații despre relația lor

Anamaria Prodan, reacție după acuzațiile Silvanei Peng la adresa lui Laurențiu Reghecampf

Irina Tănase, aproape de nerecunoscut după despărțirea de Liviu Dragnea

Anca Lungu, schimbare majoră la 4 ani de la divorțul de primul soț

Declarațiile lui Laurențiu Reghecampf după acuzațiile aduse de Silvana Peng

După interviu acordat de Silvana Peng, Laurențiu Reghecampf a publicat pe rețelele de socializare un mesaj în care îi i-a apărarea iubitei lui, Corina. Cei doi vor deveni părinți în primăvara acestui an, când tânăra va aduce pe lume un băiețel.

Dacă nu aș fi considerat că îmi este nedreptățită familia, nu aș fi răspuns declarațiilor pe care doamna Silvana, mama Asianei, le-a oferit astăzi presei. Asiana este parte din familia mea, prin iubirea care o leagă de Luca, și este injust ca numele ei să fie folosit într-un context față de care nu are nicio implicare.

Îngrijorările doamnei Silvana nu au niciun temei și asigur pe oricine că atât Luca, cât și ceilalți membri ai familiei noastre – eu, Corina – îi acordă Asianei și iubire, și respect. Aceste îngrijorări ale doamnei Silvana ar trebui, mai degrabă, să fie legate de faptul că a consimțit să facă jocul dezgustător al fostei mele soții și că s-a asociat unei situații de familie, care nu o privea pe domnia sa.

Nu o judec însă! Ca părinte, poate că am reacționat și eu greșit, în trecut, atunci când am fost influențat de alte persoane. Îmi place să cred că nu se regăsește în acele declarații și că ele sunt doar rezultatul intoxicărilor din partea altcuiva. Dacă avea sau va mai avea vreo temere reală, eu sunt deschis oricând dialogului ca dovadă că beneficiază de iertarea mea.

Până la urmă, Asiana, pe care, repet, am integrat-o cu dragoste în familia noastră, nu trebuie să fie ”prinsă la mijloc” și să sufere din cauza nechibzuinței nimănui. În ce ne privește, NOI RĂMÂNEM UNIȚI!, a scris atrenorul de fotbal în dreptul unei fotografii în care apare alături de fiul lui, iubita acestui și de Corina, partenera lui de viață.

Interviul acordat de mama Asianei Peng

Într-un interviu pentru Fanatik, Silvana Peng și-a spus părerea despre relația dintre Corina Caciuc și Laurențiu Reghecampf. Aceasta și-a arătat nemulțumirea cu privire la faptul că ambii ei copii, Asiana și Răzvan, lucrează în aceeași firmă cu partenera de viață a antrenorului de fotbal.

Domnul Reghecampf a găsit de cuviință să îi bage pe Luca, pe Răzvan (n.r. fratele Asianei) și pe Asiana în firmă cu domnișoara Caciuc. Sincer vă spun, eu nu știu de când face domnișoara Caciuc afaceri, înainte sau după masterat? Știe chineza cumva? (…)

În sufletul meu, mă sperie cumva faptul că din 13 în 13 ani unii consideră că e de despărțit și de luat de la capăt (n.r. referire la primelor două căsnicii ale lui Reghecampf). Dar eu nu condamn pe nimeni, fiecare face ce crede de cuviință, dar aș prefera ca Luca să nu ia nimic negativ de la nimeni. (…)

Sper ca peste 13 ani să n-o văd plângând pe Asiana și eu să mor ca mama Marianei Pffeifer (n.r. prima soție a lui Reghecampf). Că dânsa așa a murit, aproape de data când a fost anunțată că după 13 ani s-a rupt relația dintre Mariana și Laurențiu. Atât de tare s-a frământat femeia aia, până a murit. Dar asta e, fiecare are o karmă, fiecare plătește bunele și relele.

Silvana Peng a făcut declarații tăioase la adresa Corine Caciuc. Redăm mai jos câteva dintre acestea.

Mă tem că visează să se folosească de copiii mei și de soțul meu ca să se întâmple aceste lucruri. Or, în condițiile astea, poarta i se închide. (…)

Eu n-aș fi făcut în viața mea ce a făcut această Caciuc și cred că nu este un exemplu de urmat. Doamne, nu știu ce să zic, că nu vreau să arunc cu lături in nimeni, dar eu nu accept așa ceva. Ține de un minimum de bun simț, cum să ajungi să desparți o familie? Oare nu te macină nimic, in interior, o viață întreagă? Nu ai remușcări? Nu plătești aceste polițe?

Reacția impresarei Anamaria Prodan la interviul Silvanei Peng

Nu o cunosc pe doamna SILVANA PENG, cuscra domnului Reghe, și nu am vorbit niciodată cu dânsa. Știe, ca mamă probabil, cu cine are de-a face. Repet! Mesajul este poate șoc pentru Reghe! Nu (n.red.: Corina) are vina pentru situația macabră în care se află el! Este doar vina domniei sale!”. Dacă nu era (n.red.: Corina), era alta. Cum au mai fost multe. Problemele lui Reghe le vedeți azi. (…)

Într-o postare pe rețelele de socializare, impresara a insistat că nu o cunoaște pe mama Asianei Peng și că nu și-a „învrăjbit” copiii, pe Laurențiu Jr. și pe fiicele sale din primul mariaj, Rebecca și Sarah, împotriva antrenorului, după ce aceștia din urmă au făcut o serie de declarații acide la adresa antrenorului.

Sursă foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!