Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta”

De Unica.ro, pe

Alina Sorescu a depus actele de divorț de Alexandru Ciucu la începutul anului 2022, după 13 ani de căsnicie. Fostul cuplu s-a căsătorit în septembrie 2008 și are două fiice, Carolina, în vârstă de 8 ani, și Ana Raisa, în vârstă de 6. Carolina și Raisa locuiesc în prezent cu Alina și cu părinții ei, în apartamentul solistei de 4 camere.

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta”

„Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta, dar lucrurile astea m-au călit și mă vor ajuta să mă prețuiesc mai mult, să am și mai multă încredere în ceea ce simt. Suntem liniștite (n.red.: ea și fiicele sale), într-un fel, pentru că el vrea să epuizeze toate căile de atac. Nu am cum să vorbesc mai mult, pentru că procesul este încă în curs, dar trebuie să-mi văd mai departe de activitate. În felul acesta am grijă de mine și de fetițe. Altfel nu aș avea cum să-mi întrețin numele și, noi ca oameni, ce avem de întreținut”, a declarat Alina Sorescu în emisiunea „Exclusiv VIP”, găzduită de Cristi Brancu.

„Fac lucruri noi, aveam demult în plan să lansez această melodie nouă. Ne pregătim pentru 1 iunie și, chiar și în această perioadă tumultuoasă din viața mea, lucrurile trebuie să meargă mai departe. Sunt un om activ, care are proiecte. (…) Nu înseamnă că lucrurile se opresc aici. (…) Îmi place să cred că, orice ar fi, voi fi prezentă în fața oamenilor, în toate momentele, și bune, și rele”, a completat solista.

Surse apropiate fostei perechi au declarat pentru Spynews că relația dintre Alina și Alexandru nu mai funcționa de câțiva ani. În ciuda problemelor apărute, Alina ar fi încercat să salveze căsnicia cu designerul.

În ultima jumătate de an, potrivit acelorași surse, Alexandru Ciucu a urmat un curs la Paris, șase luni lipsind din viața fiicelor lui. Apropiații fostului cuplu susțin că bărbatul o trata urât pe Alina, reproșându-i că nu ar mai fi avut performanțe în plan profesional.

Alina Sorescu, despre divorțul de Alexandru Ciucu: „Nu mă gândeam că o să ajung în situația asta”

Alina Sorescu își câștigă veniturile din proiecte de televiziune, contracte de imagine și din școala sa de muzică. La rândul său, încă din 2006, Alexandru Ciucu are un atelier de creație vestimentară, iar în 2010 a devenit și Furnizorul Oficial al Casei Regale.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Alexandru Ciucu nu este la primul divorț. Cu cine a mai fost căsătorit

Alina Sorescu, val de mesaje de susținere după anunțul divorțului

Vedetele din showbizul românesc, șocate de divorțul dintre Alina Sorescu și Alexandru Ciucu. Ce i-au transmis cântăreței în mediul online

Tot potrivit Spynews, creatorul de modă ar fi înșelat-o pe solistă. Din iarna anului 2017, Alina și Alexandru au locuit într-o casă inspirată din arhitectura castelului regal de la Săvârșin. Construcția vilei a durat trei ani și jumătate și a fost evaluată la 500.000 de euro.

Creatorul de modă a cerut ca domiciliul fetelor să fie la el până la soluționarea în instanță a procesului, susținând că apartamentul în care fiicele sale se află acum este mult prea mic în comparație cu vila în care s-au obișnuit. Instanța a decis ca fiicele perechii să rămână cu mama lor.

„Mi-am recăpătat liniștea, instanța a decis stabilirea domiciliului fetițelor la mine. Îi mulțumesc avocatei mele pentru implicare și vă mulțumesc vouă tuturor pentru susținere”, a scris Alina Sorescu în mediul online.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!