Alina Eremia şi Dorian Popa despre iubiri de-o vară şi refuzuri în dragoste

De Viva.ro pe

Dacă îi întrebi de timpul liber, Alina şi Dorian („Pariu cu Viaţa“ – Pro TV) îţi vor răspunde matur că pe primul loc e cariera. Dar când încep să-ţi povestească despre iubiri de-o vară sau refuzuri în dragoste, îţi vei aduce aminte de ce e viaţa aşa frumoasă la 20 de ani.
Cu puţin timp înainte de a pleca într-un turneu LaLa Band la Chişinău, pentru care erau en­tuziasmaţi, Alina şi Dorian au petrecut câteva ore rock alături de noi. Deşi tre­ce printr-o perioadă a insomniilor, Ali­na nu trăda câtuşi de puţin oboseala acumulată, iar Dorian a început să facă flotări de cum a intrat pe uşă. P
entru că Alina tocmai lansase noul ei single „Tu eşti vara mea”, de la discuţiile despre single am ajuns să vorbim despre va­canţe. Zilele lungi de vară mai au de aşteptat, totuşi. După turneul naţional „LaLa Love Tour”, Alina, Dorian şi co­legii lor au susşinut un mega concert în Bucureşti la Arenele Romane pe 1 iunie.

Alina Eremia

Pentru noua ta melodie, „Tu eşti vara mea”, ai un look mai îndrăzneţ, mai sexy. Ce „pariu” ai pus cu tine pentru această vară, Alina?
Mi-am dorit o schimbare de look, care a coincis cu lansarea single-ului „Tu eşti vara mea”, compus de Adrian Sână, pentru care am realizat un shoo­ting special.
Vezi continuarea pe viva.ro. CLICK AICI!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro