Adriana Bahmuțeanu își operează nasul de nevoie: ”Nasul meu e tamponat de foștii mei soți”

De Mădălina Manole pe
Adriana Bahmuțeanu se pregătește pentru o nouă intervenție chirurgicală, de această dată la nas. Prezentatoarea TV a declarat că este oarecum obligată să facă acest pas, nefiind o intervenție estetică, ci una care să-i amelioreze starea de sănătate.

Adriana Bahmuțeanu are peste 20 de intervenții chirurgicale, iar acum va trebui să-si opereze nasul deoarece nu mai poate să respire ca urmare a agresiunilor fizice la care a fost supusă în timpul căsniciilor. Fosta soție a lui Silviu Prigoană a declarat că este dependentă de picăturile nazale și nu mai poate face față situației.Adriana Bahmuteanu. operatie la nas

”Mă duc să îmi îndrept nasul. A avansat medicina. Grefa pe care ţi-o ia de la coastă nici nu se vede. E o operaţie deschisă, de cinci ore. Nu am timp că m-aş fi operat de acum un an. Eu sunt dependentă de tot felul de picături. Nu pot să respir. De la mai multe lovituri. Nu mai are rost, asta e viaţa. Îi mulţumesc şi pentru asta. S-a întâmplat. Am fost la doctor, aveam fractură de piramidă nazală. Asta e, s-a întâmplat. Nu cred că şi-a dorit neapărat lucrul ăsta. Şi-a cerut scuze, nu mai intru în detalii că sunt urâte. Şi cu soţul dinainte s-a întâmplat. Nasul meu e tamponat de foştii mei soţi. Nasul s-a vindecat între timp, dar s-a vindecat strâmb”, – a declarat Adriana Bahmuțeanu la emisiunea lui Dan Capatos, Xtra Night Show, de la Antena 1.

Citește și – Bianca Sârbu, despre dramele cutremurătoare care i-au marcat viața

Citește și – Aurelian Temișan și Monica Davidescu, secretul unei relații de 23 de ani

Sursă foto: Facebook

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere