Concertul Jennifer Lopez, amânat pentru 2013

De PR, pe

Concertul pe care J Lo urma să-l susțină pe 14 noiembrie în Pavilionul Central al Complexului Expozițional Romexpo se amână pentru o dată ce va fi comunicată ulterior.
Motivul amânării mult așteptatului concert al divei latino-pop este suplimentarea de ultimă oră a cerințelor tehnice ale turneului european, în special în ceea ce privește detaliile de scenotehnică.
Astfel, clădirea Pavilionului Central Romexpo, unde a fost programat spectacolul, nu mai corespunde din punct de vedere tehnic cerinţelor de producţie ale managementului Jennifer Lopez, iar Bucureştiul nu dispune de o sală care să poată găzdui concerte de mare anvergură.
Organizatorii concertului, în acord cu managementul artistei, intenționează reprogramarea evenimentului în cursul anului viitor.
Cu siguranță, concertul va fi organizat într-un spațiu exterior, care să permită construirea unei structuri care să poată susține toate cerinţele tehnice necesare show-lui. În acest context, România va beneficia de un spectacol J Lo la cel mai înalt nivel, fără niciun fel de compromisuri, fapt ce nu ar fi putut realizat în condițiile prevăzute inițial.
Biletele deja vândute vor fi valabile pentru data ce urmează a fi programată și anunțată.
Cu toate acestea, persoanele care au cumpărat bilete și doresc să recupereze contravaloarea lor, o pot face numai la punctele de vânzare de unde au achiziționat biletele, începând cu data de 5 octombrie și până pe 14 noiembrie 2012 inclusiv.
Foto: Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!