Secretele lui Meryl Streep pentru o căsnicie fericită și o carieră de succes

Cu ocazia anunțării nominalizărilor pentru premiile Oscar 2017, Meryl Streep a devenit actrița cu cele mai multe nominalizări la Oscar. Streep numără până acum nu mai puțin de 20 de nominalizări.

Ea crede că succesul ei se datorează familiei și faptului că nu a simțit niciodată nevoie de sacrificiu pentru a-și crește copiii.

Meryl Streep este căsătorită cu sculptorul Don Gummer din 1978 și cei doi au împreună trei fete și un băiat.

Cum a găsit succesul în carieră și fericirea în căsnicie – lecțiile lui Meryl Streep

Protejează-ți familia!

Robert Redford a învățat-o pe Meryl să îți protejeze familia de lumina reflectoarelor. Streep i-a ținut departe de ochii curioșilor atât pe soțul ei cât și pe copiii lor.

Găsește echilibrul!

Meryl Streep crede că găsirea unui echilibru perfect între familie și carieră este o provocare, dar este cea mai frumoasă provocare pe care o poți avea în viață. Ea este dovada vie că poți avea o carieră înfloritoare, o căsnicie de durată și copii fericiți.

 

 

Profită de timpul cu copiii tăi!

Faptul că durata dintre două roluri este destul de mare, Streep a profitat de aceste mini vacanțe pentru a sta alături de cei patru copii ai ei. Dacă ar fi avut o slujbă la birou, nu ar fi apucat să își vadă copiii atât de des.

Apreciază-ți partenerul!

Renumita actriță i-a mulțumit public de multe ori soțului ei, pentru că o iubește în ciuda personalității sale multe prea hiperactive.

“Tot ce am mai scump pe lumea, am primit de la tine” i-a spus Meryl soțului ei în timpul discursului de acceptare al Oscarului pentru rolul din Iron Lady.

Învață și zâmbește!

Streep a acceptat să fie un model părintesc pentru tinerele actrițe. Îți face griji pentru ele, deoarece presiunea constantă pentru un chip tânăr, pentru un corp subțire și pentru o alură sexy este mult prea mare. Ea numește acest fenomen “sindromul Victoria’ Secret”.

Meryl, în loc să cedeze acestei presiuni a acceptat roluri și mai interesante, care nu o obligau să fie mai tânără sau mai sexy.

Când a început să exerseze cântatul pentru rolul din Mamma Mia, fiicele ei au glumit că se vor muta în Alaska când se va afla că mama lor a purtat spandex.

Meryl Streep a învățat să râdă și să învețe din aceste experiențe.

Caută modele pozitive

Meryl Streep crede că este norocoasă, părinții ei au încurajat-o în tot ce a făcut. Mama ei i-a fost mentor, de la ea învățat cum să fie încrezătoare.

Sursa foto Hepta

Citește și  Scrisoarea lui Meryl Streep către toate femeile din lume

Citește și Meryl Streep: “Opiniile unei doamne de aur”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO incărcat pe unica.ro
Loading...
Eva.ro
Recomandari
Evz.ro
Doctorul Zilei
Sfatul Medicului
Viva.ro
Mai multe din Relaţii

FII PRIMA CARE AFLĂ

...tot ce trebuie să știe o femeie specială, ca tine

Abonează-te la newsletterul Unica și primești imediat un e-book GRATUIT
cu tendinte in lifestyle 2018: nutritie, sport, design, si social media!

Vă recomandăm: