Tehnici de flirt prin limbajul trupului

De Stela Moisescu pe

Cea mai bună tehnică de flirt este cea discretă, dar care îşi atinge scopul. Dacă eşti mai timidă, îţi propunem câteva tehnici de flirt în care te foloseşti doar de limbajul non verbal.
Astfel, nu vei fi evidentă atunci când flirtezi (aviz femeilor mai timide), dar îţi vei atinge ţinta cu siguranţă!

Următoarele tehnici de flirt prin limbajul trupului cuceresc pe loc orice bărbat. Merită să le încerci cu pretendenţii tăi sau chiar cu iubitul!

Contactul vizual: cum să îl priveşti

Învaţă să-i arăţi că eşti interesată de el dintr-o singură privire. Dacă el percepe acest lucru în subconştient, automant te va considera o prezenţă agreabilă şi va deveni mai relaxat în preajma ta. Astfel, între voi se petrece o confirmare reciprocă, care pune bazele atracţiei! Tocmai de aceea, tehnica este ideală în primele secunde ale întâlnirii, când vă salutaţi.

Tehnici de flirt prin limbajul trupului
Tehnica de flirt:
Când te uiţi la el, formează un triunghi cu privirea. Fixează-i un ochi, apoi pe celălalt, iar mai apoi nasul şi întoarce-te de unde ai plecat.

Dacă el te place, la rândul lui, instinctiv, îşi va muta privirea de la ochii tăi la corp (cu cât mai jos, cu atât mai mare interesul lui) şi o va urca din nou.

Gesturi: cum să te mişti

Dacă vrei să-l faci să se simtă bine în prezenţa ta şi să-i transmiţi inconştient că aveţi multe în comun, învaţă să-i reproduci gesturile în oglindă!

Tehnica de flirt: Imitarea în oglindă nu presupune să-i copiezi fiecare gest, de parcă el se uită într-o oglindă, aşa cum ai auzit probabil. Dacă faci acest lucru, cel mai probabil va remarca şi i se va părea ciudat.

Tehnica de flirt presupune să-i copiezi poziţia corpului, dar în special a mâinilor, la 10-20 de secunde după ce a efectuat el mişcarea. Dacă se apleacă în faţă cu coatele pe masă, fă şi tu această mişcare câteva secunde mai târziu. Nu-i imita gesturile ostile, precum încrucişarea braţelor! În acest caz rămâi neutră.

Dacă el te place, vei constata că începe şi el să îţi imite anumite gesturi.

Citeşte pe a doua pagină alte tehnici de flirt!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2