Tabu sexual: Japonezii, linsul ochiului şi alte „nebunii”

De Adina Radu pe
Sex

Întotdeauna au ieşit în evidenţă prin practicile – din orice domeniu – care nouă ni s-au părut cel puţin bizare. Tot japonezii au fost punctul de pornire al mai multor tabuuri sexuale, printre care şi… următoarele:
Linsul ochiului
Dacă până acum sărutul (normal, evident) era primul pas spre începutul unei relaţii, iar apoi lucrurile evoluau pas cu pas înspre partida de amor, niponii au introdus un nou pas în progresul relaţiei de cuplu: linsul globului ocular, cunoscut şi sub numele de oculolinctus.
În rândul tinerilor japonezi, practicanţi ai acestui mod de excitare, s-a dezvoltat o epidemie de conjunctivită, din cauza bacteriilor de pe limbă care sunt transmise mai departe pe globul ocular al iubitului sau iubitei. Medicii îi sfătuiesc pe tineri să nu mai facă astfel de lucruri, pentru că ochiul poate avea mult de suferit, de la usturimi din cauza condimentelor din mâncare sau de la fructele acidulate (în cazul în care gura nu este clătită înainte), la conjunctivită şi până la abraziunea corneei.
Sex: Sunt pentru tine relaţiile poliamoroase?
Îngheţată servită în prezervative
Unde puteai găsi un desert delicios servit într-un obiect cu tentă sexuală dacă nu chiar în Japonia? Puştoaicele de liceu sunt absolut înnebunite de îngheţata servită în prezervative. Cum se consumă: scoţi prezervativul umplut cu îngheţată din ambalaj, îi tai moţul, iar îngheţata ţâşneşte din prezervativ, totul fiind, de fapt, o aluzie sexuală.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2