Sex: Povestea unui model fetişist

De Sandra S., pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 13:09
Sex

Expresia „model fetişist” vine din limba engleză, „fetish model” şi reprezintă acea persoană care se pozează în diferite ipostaze sexuale, ce ar reprezenta fetişurile privitorilor şi i-ar convinge să cumpere ţinutele în cauză. Nu este un job întâlnit adesea, dar este destul de bine plătit în vest, iar Roswell Ivory, un astfel de model, a povestit pe scurt viaţa ei.
Roswell Ivory şi-a început cariera devreme, încă de când se afla în liceu – era model pentru website-ul cu fetişuri de tip bandaj (legarea partenerului submisiv cu sfoară sau alte materiale) al unui prieten. După ce a terminat liceul a fost încurajată să meargă mai departe de atât şi chiar să se angajeze la un alt website, specializat în fetişism, iar de atunci a avut sesiuni de modeling în 13 ţări diferite, în numeroase locaţii, care mai de care mai neobişnuite: ruine bisericeşti, temniţe secrete, vile uriaşe şi chiar s-a îmbrăcat în cele mai ciudate costume care au fost plimbate vreodată pe podium.
Sex: Cupluri incestuoase celebre, din filme
Aşa cum modelele defilează pe catwalk purtând cele mai frumoase creaţii ale marilor designeri din întreaga lume, Roswell se pozează în ipostaze care i-ar face pe fetişişti să şi cumpere costumaţiile pe care ea le prezintă, să se aboneze la diferite websiteuri sau să cumpere revistele în care ea apare. Cu toate acestea, deşi apare des cu câte un bici în mână sau deasupra unei cuşti, ea susţine că nu este dominatrix în cuplu de obicei.
„Eu provin dintr-un oraş mic şi nu mi-am imaginat vreodată că voi intra în contact cu oameni care, la propriu, seamănă cu creaturi extraterestre frumoase. Nu mi-am imaginat că voi vedea vreodată orgii în pivniţe strălucitoare sau că voi fi martor la găurirea pielii ca formă de expresie artistică”, spune modelul despre munca pe care o face de mai bine de 10 ani.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!