Sex: Lucruri inedite pe care nu le ştiai despre sărut

De Adina Radu, pe
Sex

Sărutul este considerat de multe persoane un act mai intim decât o partidă de sex. Un simplu sărut poate însemna lucruri diferite, depinzând de cum este oferit sau primit. Iată câteva lucruri inedite despre sărut:
În Evul Mediu
Contractele se semnau scriind un X şi apoi sărutând semnul, astfel făcând promisiunea că va onora angajamentul. Pornind de aici şi ajungând în zilele noastre, în limbajul virtual (cel mai des folosit de adolescenţi şi tinerii internauţi, în special din Statele Unite) XX înseamnă „pupic”.
Săruturile timide
Sunt romantice şi drăguţe, dar dacă vrei să îi stârneşti instinctele sexuale ale iubitului tău, cele mai potrivite sunt săruturile pasionale. În timpul actului sexual, acestea îţi fac inima să bată mai repede, te simţi mai excitată şi poţi ajunge la orgasm într-un timp mai scurt.
Sărutul neplăcut?
Este lucru sigur, nu îţi va plăcea cum sărută toţi bărbaţii din viaţa ta. Iar studiile au arătat că o femeie mai degrabă nu ar face sex cu un bărbat dacă nu îi place cum sărută. În schimb, bărbaţii ar întreţine relaţii intime cu o femeie, chiar dacă nu este atras de modul ei de a săruta.

Citeşte mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!