Sex: Cum îl exciţi când nu e lângă tine?

De Adina Radu, pe
Sex

Maturitatea vine cu multe avantaje – poţi face sex când vrei, cu cine vrei, de câte ori vrei, fără să fie nevoie să dai explicaţii cuiva. Din păcate, maturitatea vine şi cu mai puţin timp liber în care să te bucuri de partenerul de viaţă. Mulţumită telefoanelor mobile poţi face relaţia mai interesantă.
SMS-urile cu tentă sexuală, sau „sexting”, nu sunt atât de diferite de actul sexual în sine. Poate nu este la fel de satisfăcător ca plăcerea carnală, dar se aplică aceleaşi reguli: o faci cu cineva cu care te simţi bine, respecţi limitele, eşti atent la celălalt şi, desigur, savurezi clipele.
Ca primă „regulă” când vrei să faci sex prin SMS-uri, este că trebuie să începi încet. Ca şi cum ai face sex: nu te arunci asupra lui, ci mai întâi pregăteşti atmosfera, ca un preludiu din cuvinte. Nu oricine poate să trimită astfel de mesaje, de aceea trebuie să fii atentă şi la ce îţi răspunde el. Dacă feedback-ul este pozitiv, atunci mergi mai departe.
Cum să iniţiezi: dacă ai mai făcut sex cu persoana cu care îţi scrii, adu-i aminte de ultima partidă savuroasă pe care aţi avut-o. Dacă nu, poţi aduce sexul în discuţie ca subiect general şi vezi ce îţi răspunde.
Ca şi în cazul sexului, există limite
Când trimiţi astfel de mesaje, nu este cazul să aduci subiecte sensibile în discuţie, cum ar fi fetişurile sexuale sau faptul că ai fantezii sado-masochiste. De preferat este să vorbiţi faţă în faţă despre aceste subiecte.
Ajutor vizual
Tehnologia este destul de avansată în zilele noastre încât să-i poţi trimite imagini sexy. Dar să faci asta doar dacă ai foaret multă încredere în acea persoană. Gândeşte-te bine dacă vrei să faci asta, pentru că fotografiile digitale pot rămâne pentru totdeauna în telefonul lui.
Butonul de „delete”
Există şi riscuri atunci când scrii SMS-uri (sau e-mailuri) porno: orice discuţie poate fi copiată şi dată apoi mai departe. De aceea butonul de delete este sfânt. Apasă-l când termini sesiunea de sexting.
Încă un lucru important: joacă-te şi simte-te bine când faci asta. Nu are niciun farmec dacă nu te bucuri de mesajele incitante.
Foto: Hepta

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!