Sex anal pentru prima oară. Ce ar trebui să faci

De Mia, pe Ultimul update Joi, 10 februarie 2022, 11:01
Sex

Sexul anal este în continuare considerat tabu, însă tot mai multe cupluri îl încearcă. La început se spunea că doar gayii fac asta, însă tot mai mulţi bărbaţi heterosexuali sunt atraşi de idee, iar partenerele lor sunt de acord să încerce măcar o dată. Dacă şi tu ai vrea să-i faci partenerului pe plac şi să încercaţi sexul anal, iată ce ar trebui să ştii înainte:

Lubrifiantul potrivit pentru sex anal

În primul rând trebuie să ai la îndemână un tub cu lubrifiant. Dacă nu ai aşa ceva în casă, mai bine amânaţi partida până ce îl cumpăraţi pentru că este esenţial ca să vă simţiţi bine. Lubrifiantul pe bază de apă se usucă destul de repede şi trebuie reaplicat destul de des. În schimb, unul pe bază de silicon ţine mai mult. Pe de altă parte, dacă vrei să folosiţi prezervativ – şi ar fi indicat să faci asta – nu folosi lubrifiant pe bază de silicon sau de ulei.

Cele mai bune poziţii

Cea mai bună poziţie ca să ajungi şi tu la orgasm în timpul sexului anal este doggie style – adică tu stai în „patru labe” în timp ce el te penetrează. Totuşi, dacă este prima încercare, cel mai bine este să staţi întinşi în pat pe o parte, astfel penetrarea nu va fi foarte adâncă şi te poţi relaxa mai uşor. Cu cât eşti mai relaxată, cu atât durerea va fi mai mică. În plus, stimularea clitorisului odată cu penetrarea anală te va ajuta să ajungi mai uşor la orgasm.

Comunicarea este importantă

Ca în orice act sexual, trebuie să îi spui mereu cum te simţi, în timp ce faceţi sex anal, dar şi înainte trebuie să purtaţi o discuţie despre ce urmează să se întâmple…
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!