Sex: Află cum îţi distruge Facebook relaţia de cuplu

De Adina Radu, pe Ultimul update Vineri, 25 martie 2022, 13:15

Cu siguranţă te-ai certat şi tu cu iubitul tău, când a discutat mai mult cu o domnişoară anume pe Facebook. Oamenii de ştiinţă au făcut de curând o descoperire: site-urile de socializare îţi pot distruge relaţia de cuplu prin simplul fapt că acorzi mai multă atenţie vieţilor altora:
Potrivit studiului efectuat de cercetătorii de la University of Missouri, dacă petreci prea mult timp pe Facebook, relaţia ta de cuplu va fi afectată. Este un miraj frumos să poţi ţine legătura atât de uşor cu prietenii şi familia, în plan virtual, însă această experienţă te ţine departe şi te „deconectează” de viaţa ta intimă.
Gelozia indusă de Facebook
O altă problemă majoră cu care se mai confruntă cuplurile în ziua de azi este gelozia indusă de Facebook: pentru cei care deja suferă de gelozie, site-urile de socializare nu face decât să agraveze problema, prin posibilitatea comunicării cu atât de multe persoane, atât de uşor.

Conform cercetării, mulţi oameni stau pe Facebook pentru a-şi verifica partenerii de viaţă, dar şi pentru a mai vorbi cu foştii iubiţi sau iubite, iar reluarea legăturii cu persoanele din trecut poate duce la infidelitate emoţională şi chiar fizică.

Vezi mai multe pe pagina următoare!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!