Tehnici de dirty talk provocatoare

De Stela Moisescu pe

Atunci când auzi de dirty talk îţi imaginezi o serie de cuvinte perverse şi înjositoare, la care nu ai apela în timp ce faci sex cu iubitul tău? Să comunici în pat cu el…
… este însă vital, susţin sexologii.

Dirty talk poate fi secretul vostru, un mod prin care afli dedesubturile fanteziilor lui şi multe lucruri noi despre sexualitatea ta. Nu îl poţi practica fără să te simţi confortabil să vorbeşti deschis cu iubitul tău despre sex. De ce merită încercat dirty talk? „Sexul devine lipsit de inhibiţii şi foarte intim în acelaşi timp”, afirmă Denise Brienne, expert în dirty talk şi terapeut de cuplu.

Începutul este greu. Odată ce incorporezi vorbele fierbinţi în timpul actului sexual apare o infinitate de posibilităţi şi veţi ajunge să vă cunoaşteţi în profunzime pe plan sexual. Specialistul Brienne defineşte dirty talk-ul ca pe puntea de legătură între dorinţă şi implementare. Aşadar, pe lângă faptul că vă descoperiţi unul altuia dorinţele, vi le puteţi îndeplini mai apoi.

Iată cum te sfătuiesc specialiştii să-i vorbeşti „murdar”, astfel încât viaţa voastră sexuală să se bucure de beneficiile amintite.

Experţii susţin că sexul poate deveni extraordinar, nu doar ok, dacă înveţi să spui ce îţi place să ţi se facă în pat.

Data viitoare, în timpul preludiului spune-i că îţi place cum te atinge sau cum se simte pielea lui pe a ta. Vezi cum reacţionează… puţini bărbaţi se vor da în lături de la un compliment fără perdea. Poţi începe cu astfel de remarci, care nu sunt neapărat „murdare”, dar sunt încărcate sexual.

Doctorul Barnaby Barratt te sfătuieşte să începi să comunci cu iubitul tău înainte de actul sexual propriu zis, arată savvymiss.com. În timp ce stai cu el tolănită pe canapea poţi începe să îi povesteşti ceva ce ţi-a plăcut mult din ce a făcut el cu tine în pat ultima oară sau îi poţi povesti o scenă dintr-un film pentru adulţi. Provoacă-l mai apoi să îţi mărturisească un lucru pe care şi-ar dori să îl încerce cu tine.

Comunicarea non verbală poate fi uneori ambiguă, aşa că verbalizarea dorinţelor înseamnă că vă însuşiţi ceea ce simţiţi, iar viaţa voastră sexuală capătă un plus de erotism.

Prinşi de discuţie sigur vă veţi înfierbânta. Nu lăsaţi începutul actului să vă pună un fermoar la gură, căci abia acum încep să curgă replicile fierbinţi. Spune-i ce ai vrea să îi faci în continuare.  

De vreme ce el a intrat în joc poţi întinde şi mai tare coarda. Lasă englezismele sau limbajul ştiinţific, precum „vagin” sau „penis”, care trădează încordarea şi timiditatea! Nu înseamnă că trebuie să foloseşti exprimări triviale, dar dirty talk presupune o exprimare liberă, nu inchistată.

Fii sinceră şi spune lucrurilor pe nume în timp ce vă bucuraţi de preludiu şi de sex. Pentru a evita cuvintele prea directe pentru tine, te poţi axa pe acţiuni sau imperativ, nu neapărat pe descrieri- „Nu te opri, îmi place când faci asta…”, este destul de subtil, dar incitant în acelaşi timp.

Când ai terminat de spus ceva nu uita să îl întrebi pe iubitul tău ce ar vrea el să îţi facă ţie.

Marele avantaj al dirty talk este că îi poţi spune ceea ce îţi place în pat, fără să pară că îi ceri ceva sau că eşti nesatisfăcută în pat. La final, el va fi învăţat lecţia, fără o lovitură în orgoliu.

Atunci când îi vorbeşti murdar în timpul sexului nu juca un rol, pentru a părea mai grozavă în ochii lui. Scopul este să-i mărturiseşti cele mai ascunse dorinţe, să le afli pe ale lui şi să lăsaţi vorbele fierbinţi să facă sexul intim şi palpitant. Nicidecum să joci un rol de femeie fatală care nu te reprezintă.

Dirty talk ar trebui să te provoace să îi spui adevărul despre cine eşti şi ce vrei în pat împreună cu el!

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro