Cât de bine îţi cunoşti iubitul? Orice femeie ar trebui să ştie lucrurile acestea

De Mia, pe

Odată cu evoluţia relaţiei de cuplu, ajungi să îţi cunoşti partenerul tot mai bine. Ştii cel îl bucură, ce îl frustrează şi cum îl poţi surprinde de fiecare dată. Toate aceste detalii pe care le ştii despre el vă apropie, însă cât de bine ai ajuns să îl ştii în doar câţiva ani?

Care este visul lui

Este simplu să vă prindeţi în discuţiile de zi cu zi, dar specialiştii spun că cuplurile fericite vorbesc şi despre visele şi speranţele fiecăruia. Nu trebuie să-l întrebi mereu unde se vede în viitor, însă din când în când puteţi purta astfel de discuţii. Află care este cartea sa favorită, la ce loc de muncă se vede în viitor, apoi povesteşte-i şi despre dorinţele tale. Astfel puteţi creşte împreună.

Când este nefericit cu viaţa voastră sexuală

Bărbaţii nu prea vorbesc despre ceea ce simt, de aceea tu trebuie să fii atentă la semnalele pe care ţi le dă. Dacă de obicei te săruta într-un fel anume ca să-ţi spună că vrea să faceţi sex, iar în ultima vreme nu s-a mai întâmplat asta, ar fi cazul să readuci pasiunea între voi. Plănuieşte activităţi noi pe care să le puteţi face împreună – puteţi merge la diferite cursuri, puteţi face voluntariat împreună şi aşa mai departe. În acest fel vă puteţi apropia din nou.

Ce îl scoate din sărite

Orice femeie ar trebui să ştie ce subiecte să evite dacă nu vrea să îşi enerveze soţul sau iubitul. Fie că vorbeşti într-un anume fel de părinţii lui sau de modul în care îşi administrează banii, trebuie să fii mai atentă când trebuie să deschizi unul dintre subiectele delicate. Găseşte momentul potrivit, spune-i că nu vrei să îl superi, însă este important să discutaţi anume lucru – apoi căutaţi împreună o soluţie.
Citeşte continuarea articolului pe pagina următoare!
Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!