10 aplicaţii iPhone utile în dragoste

De Stela Moisescu pe

Pentru că tehnologia nu stă pe loc, era timpul să apară softuri care să ne upgradeze sau, măcar, updateze şi viaţa amoroasă. Şi cum există deja sute de aplicaţii sexy…
… pentru telefoanele mobile, au apărut şi unele romantice cu care garantat îţi găseşti sufletul pereche.

1. Gate Guru

Nu ai idee unde să mergi la o întâlnire romantică? Gate Guru este o aplicaţie care localizează cele mai apropiate baruri, puburi şi restaurante, aşa că ajungi repede într-o destinaţie romantică. Acum ai mai mult timp pentru asortarea ţinutei cu accesorii.

2. Date Check

N-ar fi frumos să fii avertizată dacă tipul pe care ai pus ochii are cazier şi locuieşte cu părinţii? Date Check îţi livrează informaţiile vitale despre cel care ţi-a trezit interesul direct pe telefonul mobil.

3. Skout

Ce poate fi mai pragmatic în găsirea jumătăţii decât un GPS care îţi spune câte persoane din jurul tău sunt singure şi, la fel ca tine, în căutarea sufletului pereche? Aşa funcţionează Skout, care a găsit modalitatea prin care să combine dating-ul online cu viaţa reală.

4. Little Wingman

Nu ştii ce replică cuceritoare să-i serveşti tipului de la bar? Scoate telefonul şi alege o replică spumoasă dintre milioanele de replici pe care ţi le oferă Little Wingman. Replicile cuminţi sau sexy sunt construite pentru persoane cu orice tip de orientare sexuală.

5. Wine to Match

Eşti la o întâlnire, iar partenerul tău se cam încurcă la alegerea vinului? Oferă-i ajutorul tău. Cu aplicaţia Wine to Match nu trebuie decât să răspunzi la câteva întrebări legate de meniul ales. Vei primi pe telefonul mobil vinul ideal, în funcţie de savoarea, consistenţa şi regiunea din care provine felul de mâncare. Plus că partenerul tău va fi impresionat de veleităţile tale în alegerea vinului.

6. Speed Date

Ai auzit de acele întâlniri rapide în care vorbeşti timp de câteva minute cu mai mulţi parteneri, în încercarea de a găsi pe cineva care îţi suscită interesul? Poate fi destul de jenant să treci printr-o astfel de experienţă interacţionând faţă în faţă cu străini. Aşa că Speed Date este o aplicaţie care îţi permite să faci acest lucru pe telefonul mobil.

7. Fun Mail

Bărbatul cu care flirtezi merită să primescă pe telefonul mobil un mesaj cu design special. Fun Mail îţi oferă posibilitatea de a-i trimite mesaje îmbrăcate inedit, pentru că în lumea dating-ului, de ce să nu recunoaştem, contează şi forma, nu doar conţinutul.

8. Charm Him

Ce-ai zice de un ghid simplu şi mereu la îndemână care să te înveţe cum să seduci un bărbat şi cum să-i menţii treaz interesul? Charm Him îţi arată diverse tehnici ajutătoare în funcţie de nevoile tale:  vrei să te faci remarcată cum intri într-o încăpere, să-l cucereşti pe tipul inabordabil sau să-l determine pe actualul iubit să se schimbe?

9. Date Escape

Nu poţi conta întotdeauna pe prietene să te sune în caz că întâlnirea cu un bărbat merge prost şi ai nevoie de o scuză ca să-ţi iei tălpăşiţa. Nu-i nimic. Poţi conta oricând pe Date Escape, o aplicaţie prin care îţi programezi telefonul mobil să sune. Nu trebuie decât să răspunzi şi să spui „Aoleu, vin îndată să te consolez!”. Dacă întâlnirea merge bine, ignoră soneria telefonului şi-i vei arăta că eşti o femeie manierată.

10. Match.com’s app

Aplicaţia este conectată la celebrul site de dating Match.com şi îţi permite să îţi updatezi profilul oriunde te-ai afla. Şi că tot veni vorba de locaţie, cu ajutorul aplicaţiei vezi ce alţi useri în căutarea jumătăţii şi înscrişi pe Match.com se află în vecinătate cu tine.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro