Manichiură cu modele 3D pentru Crăciun şi Revelion

De Diana Sorescu pe

Sărbătorile de iarnă sunt un bun prilej să experimentezi trenduri noi. Unica.ro şi Alina Găman, nail artist la Diamond Lady Studio& Spa, îţi recomandă unghiile cu modele 3D.
De Crăciun şi de Revelion îndrăzneşte să fii altfel. Nu vorbim doar de ţinute şi coafură ci şi de modul în care alegi să îţi decorezi unghiile. Trendurile acestui sezon propun o mulţime de modele interesante, inspirate de magia iernii şi a sărbătorilor.

Manichiura 3D

Aşadar, dacă de Revelion optezi pentru un look clasic, ideal este conceptul de manichiură french, înnobilat cu fulgi de nea, clopoţei sau flori de gheaţă.

Cristalele minuscule aplicate pe unghie conferă o strălucire de basm, plus stil întregii ţinute.

Dacă mizezi însă pentru o ţinută modernă, află că se poartă oja în tonuri închise şi accesoriile colorate aplicate pe unghii.

Vorbim despre pietricele sau mărgeluţe colorate, lipte cu grijă peste modelele de iarnă.

Piesa de rezistenţă vine însă sub forma decoraţiunilor pentru unghii în varianta 3D. Acestea se adresează femeilor ce vor să iasă din tipare şi să atragă privirele tuturor. Este vorba despre modele realizate din acryl, făurite cu îndemânare şi talent în salon.

Reni, Moş Crăciun, oameni de zăpadă, căsuţe, crăiasa gheţii, brăduţi şi fulgi de nea, toate prind viaţă pe unghiile tale. Procedeul este migălos pentru nail artist, însă rezultatul final este spectaculos.

Aceste tip de manichiură este ideal pentru ocazii speciale, aşa că de Crăciun sau Revelion alege să porţi pe unghii personaje de poveste.

Vezi în galeria foto imagini cu unghii decorate 3D!

Foto: Mihnea Ratte, Diana Sorescu

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro