Horoscop: Topul celor mai bune amante în funcţie de zodie. Vezi pe ce loc eşti!

De Amelia Matei, pe Ultimul update Miercuri, 23 martie 2022, 16:03

Crezi că eşti o amantă pricepută? Vezi ce spun astrele despre calităţile tale şi pe ce loc te situezi în topul celor mai pricepute zodii.

1. Scorpion

Eşti pasională, eşti deschisă la orice lucru nou, ai un libido bine dezvoltat şi nici urmă de complexe sau inhibiţii. Eşti seducătoare, comunicativă şi nu ai nevoie de o experienţă bogată ca să devii pricepută la sex. Adevărul este că îţi place sexul şi pui pasiune în fiecare atingere.
Horoscop sexual: Topul celor mai buni amanţi. Vezi pe ce loc e iubitul tău!

2. Fecioara

În mod surprinzător, femeia fecioară este o amanta ideală pentru mulţi bărbaţi. Chiar dacă pare retrasă, tăcută şi prea serioasă, Fecioara devine o altă persoană când ajunge în pat cu bărbat, fie că îl iubeşte sau e o relaţie de o noapte.

3. Leu

Eşti sigură pe tine şi lipsită de complexe, iar femeile cu aceste calităţi au un atu în faţa celorlalte. Îţi place să străluceşti, să fii admirată, îţi iubeşti corpul şi ai o atitudine foarte sexy, ca orice femeie care ştie ce vrea de la iubitul ei.

4. Balanţă

Femeia Balanţă este una din cele mai pricepute amante, deşi nu toţi bărbaţii ştiu să aprecieze calităţile ei. Are gusturi foarte rafinate, pe care nu le înţeleg toţi bărbaţii. Dar cei care sunt pe aceeaşi lungime de undă cu ea sunt foarte încântaţi de plăcerile pe care ştie să le ofere.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!