Horoscop: Ce poziţii trebuie să încerci pe plajă vara asta, în funcţie de zodie

De Diana Zagrean, pe

Săgetător
Eşti aventuroasă şi vara asta te prinde pe plajă, la agăţat. Nu e nicio problemă, bărbaţii hot sunt peste tot pe unde te uiţi şi pe unde te plimbi. Încearcă lucruri noi, atunci zâmbeşti cel mai frumos: windsurfing (antrenorul e chiar sexy), hidrobicicletă (prefă-te că te-ai încurcat în mătasea broaştei şi cere ajutorul salvamarului lucrat la sală). Poziţie de încercat la vară: sex pe stabilopozi, orice poziţie puteţi.
Capricorn
Cât eşti tu de cuminte în general, la mare te schimbi complet. Dacă tot anul ai avut grjă de familie, de serviciu, de plata facturilor şi le-ai rezolvat pe toate cu calm, vara, la mare o iei razna. O să dansezi până dimineaţa pe plajă, o să te dai cu banana sau cu ski jet-ul şi o să cunoşti un tip beton. Poziţie de încercat la vară: sex pe plajă, la răsărit, cu el deasupra.
Vărsător
Tu o să fii cu ochii după reduceri în prima parte a verii, aşa că nu ajungi la mare decât în a doua jumătate a sezonului. Numai bine, pentru că tipii singuri şi disponibili cu adevărat hot abia acum ajung pe plajă, de la birourile lor unde câştigă mii de euro. Agaţă unul cât mai serios şi o să te surprindă în pat cu mişcările lui. Poziţie de încercat la vară:pe la spate.
Peşti
Vara asta poţi să fii tu însăţi. Scapi de datorii, de griji şi pleci într-un bnemeritat concediu. Toate planetele se aliniază şi tu te vei simţi minunat alături de iubitul tău, pe o plajă pustie, la apus de soare. Poate vă vin şi idei. Poziţie de încercat la plajă: misionarul sub prosop. (foloseşte-ţi imaginaţia pentru a ghici cum se face asta).
Citeşte şi Horoscop: Ce păcate faci în Postul Paştelui în funcţie de zodie
 
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2 3

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!