Alexandra Dinu cucerește Hollywoodul

De Monica Cismaru, pe
Alexandra Dinu a realizat pentru revista Unica de mai o sedință foto spectaculoasă la Los Angeles, pe străzile din Beverly Hills. Vedeta a intrat in pielea unei dive retro, iar conceptul shootingului a fost realizat împreună cu una dintre stilistele serialului Sex and the City, Rebecca Weinberg.

„Sunt fascinată de peliculele din acea vreme, iar tema a fost «Old Hollywood Glamour». Întâmplarea a făcut ca la Los Angeles s-o cunosc pe Rebecca Weinberg, celebra stilistă a serialui «Sex and the City«. M-am întâlnit într-o zi cu ea și, împreună cu publicista mea din Italia, Ursula Seleenbacher, am ales hainele. Fotografiile sunt realizate de Edward Aninaru (pe care îl admir pentru talentul lui) pe străzile din Beverly Hills, în ziua imediat următoare Galei Oscar. Cu ajutorul companiei de conciergerie Black Exclusive, am reușit să închiriem un Porsche Vintage din 1958 – piesa de rezistență a acestei ședințe foto. Hainele au fost alese dintr-un magazin vintage de pe Melrose Place, preferatul Rebeccăi. Se numește «Catwalk», iar aici te simți ca în cufărul plin de comori al bunicii. Cele două proprietare colecționează haine vintage și ne-a fost greu să alegem câteva piese pentru fotografii. De la rochii Chanel din anii ’40 la «it items» Versace din anii ’80, pantofi din primele colecții Manolo Blahnick și Louboutin, sau geamantanele retro Louis Vuitton din anii ’70… toate se găsesc în magazinul manageriat de Angie și Louise. Acesta este locul de unde Rebecca a ales hainele pentru episoadele din «Sex and the City» filmate la Los Angeles“, povestește Alexandra.
sedinta foto Alexandra Dinu
Ședința foto a fost realizată în contextul în care Alexandra “testează” piața americană de film, unde ar vrea să se remarce.
Actrița se pregătește pentru unul dintre cele mai importante moment din cariera ei artistică – lansarea noului ei film, primul ei proiect internațional, „Serpent’s Gift“, în care deține rolul principal. De asemenea, îi merge la fel de bine și pe plan personal, ea fiind deja logodită cu actorul italian Luca Bastianello.
Alexandra Dinu - sedinta foto
Citește mai multe despre noutățile din viața Alexandrei Dinu în numărul de mai al revistei UNICA!

Foto: Edward Aninaru

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!