Un număr de colecţie

De Raluca Hagiu pe

Da, ai citit bine pe copertă ! Numărul acesta i-am cedat scaunul de redactor-şef Mihaelei Rădulescu! Şi a fost o experienţă extraordinară! Cu atât mai mult cu cât este…
o premieră dublă pe piaţa revistelor pentru femei, cu hârtie lucioasă!

Este pentru prima oară când o vedetă este invitată să realizeze o revistă de la un capăt la celălat… Am dezbătut cu Mihaela, pe rând, toate subiectele din revistă, ne-am uitat pe pagini, am tăiat texte şi le-am completat din loc în loc cu opinia ei, experienţă de viaţă şi lucruri interesante din care ai de învăţat!

Un număr de colecţieVedeta ne-a împărtăşit secretele ei de frumuseţe, obiectele vestimentare preferate, ne-a dat sfaturi despre carieră, ne-a povestit cum a învăţat să-l crească pe fiul ei, Ayan şi ne-a descris locurile acelea frumoase în care-i place să evadeze cu iubitul ei. Şi a făcut-o cu simţ de răspundere, uneori între două avioane, alteori noaptea, târziu, după ce-l ducea pe cel mic la culcare sau la sfârşitul unei zile pline de muncă, după ce se trezise la 5 dimineaţa, ca să prezinte „Neatza cu Răzvan şi Dani”. Despre culisele numărului de august, vei citi cu lux de amănunte în portretul scris chiar de ea.

Vei descoperi  în cele opt pagini noi valenţe ale unei femei-model. Pe cât de puternică, pe atât de sensibiă`, curajoasă dar responsabilă – practică enduro de plăcere, nu merge la competiţii decât ca să-şi susţină un bun prieten  -, sofisticată dar cu picioarele pe pământ. Un spectacol ce-ţi rămâne pe retină!

A doua exclusivitate pe care o avem numărul acesta este interviul pe care Mihaela i l-a luat, în premieră pentru Unica, omului de televiziune, colegul de drumeţii pe motor şi jumătăţii sale, Dani Oţil. Este un dialog sensibil, cald, incitant, transparent, plin de iubire, aşa cum i-am mărturisit şi autoarei după ce l-am citit. Iar fotografia din deschiderea materialului este surprinsă de Mihaela, după o zi foarte grea de enduro, pentru că i-a plăcut expresia de oboseală a lui Dani, amestecată cu ambiţia de a câştiga şi a doua zi…

Dacă citeşti aceste rânduri, bagă de seamă că ţii în mână un număr special, pe care te invit să-l parcurgi cu atenţie, pentru că este plin de învăţături, poveşti de viaţă şi bună dispoziţie. Şi, nu în ultimul rând, e scris din suflet, pentru tine.

Articolele ce conţin părerea Mihaelei sunt marcate cu un diamant. Colecţionează diamantele şi la finalul revistei te vei simţi mai bogată… sufleteşte!

Oferta unica! O rochie sexy la un preţ excepţional: 14,90 lei

Un număr de colecţie

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro