IT & Gadgets: Ce ustensile de bucătărie smart îţi doreşti vara asta

De Diana Zagrean, pe

Cuptorul Samsung MUSE te ajută să te bucuri de mese delicioase

Pregătitul unei mese delicioase pentru cei care își doresc meniuri variate pentru toate momentele zilei este mai ușor ca nicioadată datorită noii game de cuptoare MUSE de la Samsung. Acestea oferă funcții diverse și recomandări de rețete, astfel încât porțiile pregătite să fie savuroase și nutritive.
În plus, tehnologia inovatoare, TDS (Triple Distribution System) distribuie undele uniform, din trei direcții, pentru a-i ajuta pe cei care doresc să prepare o masă delicioasă într-un timp extrem de rapid. Rapiditatea este completată de elementul eco: în modul standby, consumul de energie este redus cu 40%.
Fiecare gamă de cuptoare MUSE vine cu două game de culori, negru și argintiu, oferind un detaliu luxos casei tale. Noile cuptoare cu microunde sunt esența unui stil de viață modern, în care funcționalitatea, stilul și grija pentru mediu sunt ingredientele perfecte pentru un cuptor cu microunde de top.
IT & Gadgets: Ce ustensile de bucătărie smart îţi doreşti vara asta

Lingura-cântar electronic

Nu ştii niciodată să dozezi corespunzător sosurile, aromele fine şi cantitatea de zahăr „la linguriţă”? Ai de gătit după o reţetă străină, în care toate măsurile includ o lingură de ceva, o ceaşcă de altceva şi nu ştii cum să estimezi gramajele mici?
S-a inventat o soluţie la îndemână, sub forma unei linguri-cântar electronic cu ecran LCD.

Sursa foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!