Survivor România 2022: CRBL, TJ Miles sau Natalia Duminică – cine va părăsi competiția în această seară?

De Unica.ro, pe

La Survivor România 2022 s-a ajuns, încă o dată, la punctul din săptămână care decide cine rămâne în joc și cine trebuie să facă nominalizări și să piardă un membru al echipei.

Acea zi în care nu mai e loc de dureri sau de lipsuri, în care fiecare punct contează și în care fiecare probă pierdută poate însemna un Consiliu agitat. Aseară, cele două triburi au luptat cu toată puterea, însă victoria a aparținut, ca de fiecare dată, unei singure părți.

CRBL, TJ Miles sau Natalia Duminică – cine va părăsi competiția în această seară?

După ce în urmă cu o zi pierduseră o recompensă pe cinste, Războinicii s-au remontat și au dat totul pe teren, reușind să câștige cu 10 la 6. O victorie care le-a dat ocazia să-și păstreze echipa în formulă completă, ei având deja avantajul mai multor oameni!

Elena și Marian au reușit să câștige Imunitatea Individuală, așa că au avut ocazia de a face nominalizări pentru eliminare, dar și de a sta liniștiți că nu vor părăsi competiția. În urma voturilor exprimate, TJ Miles, CRBL și Natalia Duminică au ajuns la votul celor de acasă. Cine va părăsi show-ul, aflăm în această seară.

Citește și: O femeie însărcinată, rănită în bombardamentul de la maternitatea Mariupol, a murit

EXCLUSIV. Ce diferență de vârstă este între Lavinia Petrea și soțul ei

Ce trebuie să facă românii din diasporă în cazul începerii războiului în România

Iubita lui Vladimir Putin, afectată de sancțiunile aplicate de SUA în contextul războiului din Ucraina

Lupta pentru o nouă recompensă la Survivor România 2022

Dacă săptămâna trecută au luptat pentru a vorbi cu mamele sau iubitele, astăzi o nouă recompensă de suflet îi așteaptă pe concurenți. Pentru a o câștiga se vor confrunta într-o probă dificilă. Cine va reuși să se impună, aflăm în câteva ore!

Survivor: Extrashow, emisiunea online prezentată de Zanni revine și diseară, doar pe VOYO! După finalul ediției de pe TV, puteți vedea cine îi va fi alături pentru a comenta cele mai tari faze ale zilei!

Pe PRO TV și VOYO, puteți urmări de la 20:30, o nouă probă pentru Comunicare! Nu ratați pentru a vedea cine va avea ocazia să primească un semn de acasă, dar și cine va părăsi competiția!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!