Simona Bălănescu va avea o nuntă de poveste

De Unica.ro, pe

Cu două zile înaintea nunţii sale, Simona Bălănescu şi soţul său, Rareş Dragomir, au degustat mâncărurile ce vor fi servite în ziua fericitului eveniment.
Prezentatoarea emisiunii „Trăieşte sănătos” (Antena 2) a ascultat cu atenţie ultimele informatii despre meniul petrecerii sale chiar de la Nicuşor Stan, cel care s-a ocupat de organizare şi proprietarul centrului de evenimente din Otopeni.
Nunta soţilor Dragomir va fi o poveste frumoasă pe care peste ani o vor povesti nepoţilor lor. Decorurile speciale sunt deja specifice locaţiei noastre, precum candelabre cu cristale de Bohemia, aranjamente florale mediteraneene iar mesele şi scaunele sunt din sticlă transparentă, pentru a da senzaţia de plutire. Pentru cei peste 200 de invitaţi ai soţilor Dragomir am pregătit feluri de mâncare deosebit de gustoase şi apetisante. Avem un meniu atipic, inspirat din cel clasic românesc dar combinat cu bucătăria italiană. Ca la orice nuntă, avem aperitive tradiţionale, sărmăluţe, friptură la grătar, peşte, multe deserturi şi un tort inedit cu portativ şi note muzicale„, a arătat Nicuşor Stan.
Gurmand declarat, Rareş Dragomir este încântat de meniul pe care îl va avea la nunta sa: „La acestă degustare, am constatat cu plăcere că mâncărurile pregătite de cei de la Ambasad’or sunt foarte gustoase dar arată şi foarte bine. Suntem fericiţi. Vom avea o nuntă frumoasă, aşa cum ne-am dorit”, a declarat Rareş, fiul cântăreţului Marcel Dragomir.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro