FOTO: Top 4 bunicuţe celebre şi excentrice. Nu-i aşa că sunt simpatice?

De Diana Zagrean, pe Ultimul update Joi, 17 februarie 2022, 16:00

Sunt celebre, bogate, excentrice nevoie mare şi, unele dintre ele au şi sânge albastru. La o aşa descriere, cum să nu le iubeşti? Iată 4 bunicuţe care ne fac să visăm la o pensie atât de veselă şi plină de energie.

Ducesa de Alba

Ducesa spaniolă de Alba, pe numele ei del Rosario Cayetana Fitz-James-Stuart este cunoscută în întreaga lume pentru stilul nonconformist şi viaţa exuberantă pe care o duce.
Deşi are deja 86 de ani, Ducesa de Alba iubeşte să meargă la plajă cu soţul ei (cu 25 de ani mai tânăr ca ea), la coridă, la plimbări, evenimente mondene.
Doar pentru că timpul nu a fost blând cu pielea şi corpul ei nu înseamnă că trebuie să se ascundă în casă, aşa că ducesa iese foarte des şi este greu să nu o remarci.
Citeşte şi UITE CUM ARATĂ! Ducesa de Alba, cu soţul la coridă la 86 de ani!
FOTO: Top 4 bunicuţe celebre şi excentrice. Nu-i aşa că sunt simpatice?

Elizabeth Taylor

Actriţă şi model pentru generaţii întregi de femei, Elizabeth Taylor a câştigat două premii Oscar, a luptat împotriva răspândirii SIDA, s-a măritat de 8 ori, a divorţat de tot atâtea ori şi a lăsat în urmă multe bijuterii extravagante.
A murit în 2011, la venerabila vârstă de 79 de ani, din cauza unor probleme la inimă, deşi ultimii ani au însemnat pentru fostul sex simbol al Hollywood-ului boală, spitalizări şi chin.

FOTO: Top 4 bunicuţe celebre şi excentrice. Nu-i aşa că sunt simpatice?

Citeşte şi FOTO: Top cele mai excentrice apariţii la Glam Green Party by Unica.ro

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!