Editura Litera declară deschis sezonul Nunţilor ca la Carte!

De Unica.ro, pe

Editura Litera desfăşoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie campania „Nuntă ca la carte” prin care oferă cărţi pe post de mărturii tuturor invitaţilor la nunţile câştigătoare.
Ştim că toţi cititorii cad victime, la un moment dat, romantismului din cărţi şi aleg să se căsătorească, de aceea dorim să transpunem poveştile frumoase de dragoste din colecţia Cărţi Romantice în realitate şi să transformăm nunţile în adevărate poveşti de iubire organizate ca la carte: un basm frumos în care dansul mirilor devine lectura mirilor, în care fiecare carte primită de către nuntaşi va purta un gând bun din partea mirilor pe prima pagina, în care meniul serii va include nu doar bunătăţi culinare, ci şi literare.
Campania „Nuntă ca la carte” se desfaşoară în perioada 23 iulie – 10 noiembrie, iar ultima zi de înscriere în tombolă pentru a câştiga o nuntă ca la carte este 10 august. În vederea înscrierii la concurs – fie pentru nunta lor, fie pentru nunta unui prieten – cititorii trebuie să intre pe pagina de Facebook Cărţi Romantice şi să dea tag (eticheteze) într-un comentariu la postarea concursului minimum 10 invitaţi la nuntă sau prieteni. Cărţile sunt multe, dar oferta este limitată: doar 10 nunţi se vor bucura să fie organizate ca la carte! Norocoşii vor fi aleşi prin tragere la sorţi.
Colecţia Cărţi romantice cuprinde cele mai iubite romane de dragoste savurate de mii de cititori din România. Discursul viu, natural, o ţesătură complexă de relaţii emoţionale şi un final fericit sunt astăzi mărci indiscutabile ale unui roman de dragoste de succes. Volumele colecţiei apar în fiecare zi de vineri împreună cu revista Libertatea pentru Femei.
Mai multe detalii despre campanie şi regulamentul acesteia găsiţi pe www.litera.ro, secţiunea Concursuri.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!