Litera încurajează lectura de vacanţă prin campania „Cărţi citeşti, în Kos călătoreşti!”

De Unica.ro, pe

Editura Litera a lansat campania „Cărţi citeşti, în Kos călătoreşti!” prin care oricare cititor Litera poate câştiga un sejur pentru două persoane în insula Kos din Grecia în valoare de 1000 de euro.
Campania se desfaşoară în perioada 15 iulie – 25 august la toate Boostop-urile Litera. Pentru a se înscrie, cititorii trebuie să achiziţioneze cel puţin o carte din reţeaua de distribuţie Litera. Toate titlurile din oferta editurii participă la campanie, iar achiziţia mai multor volume înseamnă şanse în plus de câştig pentru participanţii la tombolă. Suplimentar, fiecare participant va primi gratuit şi în mod garantat vouchere în valoare de 50 de euro pe care le poate folosi pentru achiziţia unor excursii viitoare de la Happy Tour.
Bookstop-urile Litera se găsesc în oraşele Bucureşti (Bd Magheru nr 8-10; Băneasa Shopping City, Bucureşti Mall Vitan, Militari Shopping, Mall Plaza România, Unirea Shopping Center, Galeria Orhideea ), Braşov, Brăila, Constanţa, Deva, Galaţi, Iaşi ( Iulius Mall), Ploieşti, Satu-Mare, Sibiu şi Timişoara.
Vara aceasta se poartă călătoriile şi cărţile bune! Nu uita: Cărţi citeşti, în Kos călătoreşti!
Mai multe detalii despre campanie şi regulamentul acesteia găsiţi pe www.litera.ro, secţiunea Concursuri.
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!