O femeie s-a căsătorit din greșeală cu vărul ei și i-a făcut un copil. Cum a aflat că sunt rude

De Raluca Vițu, pe

O femeie a mărturisit că s-a căsătorit din greșeală cu verișorul ei. Ea spune că nu și-a dat seama de acest lucru decât când a rămas însărcinată cu copilul lui.

Marcella Hill, din Utah, SUA, a dezvăluit că s-a măritat cu vărul ei, de gradul al III-lea, perechea împărțind aceiași stră-străbunici.

Descoperirea nu a ieșit la iveală abia când Marcella a rămas însărcinată, iar cei doi s-au uitat fiecare la arborele genealogic al familiilor lor pentru a se inspira să găsească un nume copilului.

„Bunicul meu este vărul primar al bunicii lui!

„Stăteam pe canapea căutând nume pentru copilul pe care urma să-l avem și eram pe [site-ul de genealogie] FamilySearch. Soțul era lângă mine, își căuta și el stră-străbunicii și dintr-o dată îl aud  – Oh, ce amuzant, bunicii noștri aveau același nume” – a spus femeia,  potrivit The Mirror.

Citeşte şi: „Ne-am îndrăgostit ca adulți!” Povestea relației incestuoase a doi frați care au făcut patru copii

Marella a crezut inițial că soțul s-a conectat la contul ei pe site, dar apoi a realizat că nu era așa.

„Am început să ne uităm mai atent și ne-am dat seama că bunicul meu este vărul primar al bunicii lui”. – a mai spus Marcela.

Bunicii lor au copilărit împreună

Dorind să clarifice situația, cei doi au luat legătura cu bunicii lor.

„I-am întrebat dacă se cunosc, desigur. Da, se cunoșteau! Au copilărit împreună, sunt veri de gradul al treilea”, spune Marcella.

Citeşte şi: Doi frați din Brăila au făcut copii împreună. Ei riscă 5 ani de închisoare pentru incest

Femeia a dezvăluit totul într-un clip video pe care l-a postat pe TikTok, clipul a fost vizionat de peste 1 milion de internauți.

@beingmarcellahill Funny story… I accidentally married my cousin. We had no idea our Grandma and Grandpa were 1st cousins. Oops. #funnystory #marcellahill #wakeherup #marriage #marriedlife #awakening #momsoftiktok #grandmasoftiktok ♬ original sound – Marcella Hill

„Coincidență nebună!”

„Cum de nu v-ați dat seama de asta la nuntă?” – a întrebat cineva după aflarea poveștii, de pe TikTok.

„Ce nuntă? Ne-am căsătorit la un tribunal după muncă într-o zi de miercuri” – a răspuns Marcella.

Femeia a adăugat: „Dar să presupunem, totuși,  că am avut nunta. Și bunicul meu și bunica lui au fost acolo și am fi aflat că suntem veri la nuntă. Ce ar fi trebuit să facem atunci?”

Un alt internaut a precizat că legăturile lor de familie nu sunt suficient de strânse pentru a cauza probleme și nunta a fost legală.

“Sunt rude foarte îndepărtate… Coincidență nebună totuși.”

O altă persoană a spus că Regina Elisabeta și Prințul Philip erau și ei veri de gradul al treilea.

Foto – TikTok

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!