Gabriel Cotabiță, primele declarații după vindecarea de COVID-19

De Unica.ro, pe

La începutul anului 2021, Gabriel Cotabiță (65 de ani) a fost diagnosticat cu COVID-19 și internat în spital. Anunțul îmbolnăvirii a fost făcut atunci de fiica lui Aela la Antena Stars.

Gabriel Cotabiță, primele declarații după vindecarea de COVID-19

„M-am rugat să trec și peste asta, însă eu oricum fac rugăciuni mereu, și dimineața și seara. Dumnezeu m-a ajutat să trec cu bine și peste coronavirus. Am fost externat, nu mai iau tratament. Noroc că soția mea, Alina, nu a avut nimic, i-a ieșit testul negativ”, a mărturisit artistul, potrivit Spynews.

Artistul și soția lui Alina s-au căsătorit în urmă cu 4 ani

Gabriel Cotabiță are trei fiice din mariajul cu Ioana Nagy, Aela (39 de ani) și gemenele Eliza și Milena (33 de ani). În anul 2016, la finalul lunii septembrie, Gabriel Cotabiță și partenera lui de viață, Alina, s-au căsătorit civil. Câteva zile mai târziu, în octombrie 2016, perechea s-a cununat religios.

Gabriel Cotabiță, primele declarații după vindecarea de COVID-19

Artistul și soția lui nu-și doresc copii. „Nici nu se pune problema de un moștenitor. Alina nu-și dorește un copil”, declara în trecut Gabriel Cotabiță, potrivit Click!.

„Pot spune că sunt extrem de liniștit și fericit lângă Alina. Sunt uimit de faptul că am făcut asta, că i-am cerut să se mărite cu mine …

Femeia asta a stat lângă mine în spital zi și noapte. Ce dovadă mai mare de iubire mi-ar mai trebui? În plus, arată bine”, mai mărturisea Gabriel Cotabiță în trecut, potrivit VIVA!. 

Foto: Facebook

Citește și:

Procesul dintre Gabi Bădălău și Claudia Pătrășcanu continuă. Mărturia Andreei Bănică

Cu cine locuiește Isabela, fiica Oanei Roman și a lui Marius Elisei, după separarea părinților ei

Artista Kaira și-a pierdut mama: „Am simțit pur si simplu că mi-a ieșit sufletul din corp”

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro