De ce s-au despărțit Xonia și iubitul ei, Michael

De Unica.ro, pe

În februarie 2022, Xonia dezvăluia că ea și iubitul ei, Michael, s-au despărțit după 2 ani de relație. Deși nu mai formează un cuplu, solista și antreprenorul au rămas în relații bune.

„Michael este și va fi întotdeauna în viața mea, așa cum a fost și până acum. Iubirea pe care o am pentru el va fi pentru totdeauna. Îmi este dor de el, dar momentan nu putem fi împreună”, ne spunea Xonia în martie 2022.

De ce s-au despărțit Xonia și iubitul ei, Michael

„Amândoi am decis că momentan funcționăm mai bine ca prieteni și că e mai important să rămânem într-o relație de prietenie pentru că nu merită să o pierdem. Îl iubesc și îl voi iubi mereu”, a declarat solista pentru Fanatik.

Xonia a rămas în relații bune cu toți foștii parteneri.

„Eu am fost doar în relații serioase și de durată. Din partea mea, cu fiecare fost de-al meu consider că sunt în relații bune. Dacă oricare dintre ei m-ar suna, aș răspunde, și dacă ar avea nevoie de ajutor, aș ajuta. Cel puțin fostul meu cu care am împărțit 6 ani de zile împreună și-a lăsat o amprentă pe viață și știu că și el ar face la fel pentru mine, ceea ce aș face și eu pentru el. Fiecare dintre noi avem viețile noastre, drumul nostru, și, indiferent de situație, va avea respectul meu”, ne mai spunea luna trecută.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

EXCLUSIV. În ce relații au rămas Xonia și fostul iubit, Michael

<strong>De ce s-au despărțit Xonia și iubitul ei, Michael</strong>

EXCLUSIV. Xonia, despre copilăria ei în Australia: „Părinții și fratele meu au făcut foarte multe sacrificii”

EXCLUSIV. Xonia, despre experiența „Survivor România”: „Nu am regrete”

În prezent, artista se află în Australia.

„Momentan sunt în Australia pentru a-mi vedea familia, dar și pentru a începe alte investigații. Sper să pot găsi un tratament mai potrivit. (…) Corpul meu este într-un total dezechilibru, dar îi mulțumesc că a dus câte a dus și duce în continuare. Sunt un adevărat Survivor și într-o zi, când voi fi pregătită, voi vorbi despre experiența mea. Momentan mă simt foarte singură în povestea mea și știu că multe persoane trăiesc același sentiment, pe care aș vrea să nu îl mai aibă atunci când o să pot să ajut prin a-mi spune povestea. Sunt o persoană pozitivă, doar familia mea știe prin ce am trecut. Lucrurile sunt total diferite față de ceea ce las publicul să vadă”, ne mai declara Xonia recent.

Solista suferă de o boală autoimună din cauza căreia urmează un tratament cu medicamente foarte puternice.

Foto: Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!