Salată de cartofi cu crenvurşti

De Lumea Femeilor pe

timp de preparare: 50 min.

Ingrediente pentru 6 persoane

►1 kg cartofi
►1 linguriţă concentrat legume
►1 ceapă
►2 morcovi fierţi
►6 crenvurşti fierţi
►100 g mazăre
►2 linguri porumb din conservă
►4 linguri maioneză picantă
►2 linguri lapte
►sare, piper

Mod de preparare

1. Se pun cartofii curăţaţi la fiert în apă cu concentratul de legume. Se scurg şi se lasă să se răcorească. Se taie în bucăţi.
2. Se adaugă morcovul tăiat cubuleţe, mazărea boabe, ceapa fideluţă, boabele de porumb şi crenvurştii bucăţi.
3. Se diluează maioneza cu lapte şi se toarnă peste legume.

Trucul nostru

Pentru această salată, alege cartofi cu coaja roşie, deoarece nu se sfărâmă. Maioneza picantă poate fi diluată şi cu apă minerală în loc de lapte. Poţi adăuga verdeaţă tocată.
Foto: Shutterstock

Încearcă și această variantă de salata de cartofi

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro