Nu ştii ce prăjituri să faci sau ce mâncare să mai găteşti? Te ajutăm noi, cu cele mai simple şi mai gustoase reţete culinare, perfecte pentru tine şi familia ta.
Ingrediente
-500 g orez prefiert
-200 g unt
-3 pulpe de pui
-100 g migdale fierte şi decojite
-500 g morcovi dulci
-1 linguriţă coriandru boabe
-1 lingură de ulei
-1 lingură de mirodenii amestecate (piper negru măcinat, şofran, nucşoară şi scorţişoară)
1. Se rade morcovul şi se prăjeşte într-o oală cu unt. Se acoperă şi se ţine pe foc 5-10 minute. Se ia de pe foc şi se amestecă cu orezul, apoi se adaugă mirodeniile şi sarea. Se acoperă şi se pune deoparte, la un loc cald.
2. Pulpele de pui se fierb în apă cu sare, apoi se condimentează şi se pun în cuptorul încins, 15 minute, să se rumenească. Supa de pui se toarnă în oala cu morcov şi orez. Se amestecă şi se pun la foc mic, 15-20 minute, până se absoarbe toată supa.