Antrenament energizant la prima oră. Carmen Brumă te învață cum să ai o dimineață perfectă

De Unica.ro pe
Carmen Brumă și Bucovina susțin mișcarea și viața sănătoasă! Azi, Carmen ne arată cum putem începe o zi perfectă, cu două exerciții simple, făcute la primele ore ale zilei, astfel încât să avem energie pentru toată ziua!

Suntem mulți în grupul celor care urăsc diminețile. Am face orice, doar să mai stăm puțin în pat… Dar dacă – în doar 3 minute – ne-am umple de energie pentru întreaga zi? Sună bine și chiar trebuie să încercăm asta. Carmen Brumă ne asigură că rețeta ei pentru o dimineață perfectă chiar funcționează! Practic, nu avem de urmat decât 3 pași simpli!

Hidratarea, esențială imediat cum te trezești

Am mai auzit oameni spunând că e bine să bei un pahar de apă imediat cum te trezești, dar până acum nu am înțeles utilitatea acestui gest banal. Carmen Brumă ne-a lămurit: „După somn, organismul e deshidratat. Cu doar câteva guri de apă se reface echilibrul hidric”. Imaginează-ți cum ar fi să stai, în timpul zilei, 7-8 ore fără să bei apă? Te-ai gândit vreodată la asta?

Pentru dimineți pe fugă, apa minerală naturală Bucovina 2Go e soluția cea mai practică. Pe lângă faptul că e o apă perfect echilibrată, ambalajul ei este adaptat unui stil de viață activ și e perfect pentru orice tip de mișcare ai face.

3 minute de mișcare, pentru o zi plină de energie

Cu doar 3 minute de mișcare, în fiecare dimineață, îți poți schimba viața. Ok, poate sună exagerat, dar ai să vezi cât de bine te simți după ce faci puțin sport, la primele ore ale zilei. Nu numai că somnul îți dispare imediat, dar ieși din starea aceea de amorțeală, specifică mai ales sezonului rece, și pur și simplu simți o explozie de energie care îți traversează întreg corpul.

Carmen Brumă e adepta dimineților active și ne-a arătat și nouă două exerciții simple, pe care le poate face chiar oricine, inclusiv tu! Urmărește-o în clipul de mai sus și încearcă-le chiar mâine dimineață!

Un mic dejun echilibrat și sănătos întregește rețeta dimineții perfecte

Știm că n-ai timp, nimeni nu are timp în zilele noastre. Dar 10 minute nu sunt o viață, iar aceste 10 minute pot face diferența între o zi bună și o zi proastă, obositoare, fără pic de energie. Ce alegi?

Fă-ți un mic dejun rapid, gustos și echilibrat, cu orice îți place să mănânci. După ce te-ai hidratat, ai făcut puțină mișcare și ai mâncat ceva bun, dimineața ta chiar va arăta altfel!

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"

Andreea Bălan, operată a treia oară: "Acum mă lupt cu durerea"