Vica Blochina, detalii emoționante despre prima întâlnire dintre fiul ei, Edan, și tatăl lui, Victor Pițurcă

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 14 decembrie 2021, 14:50

Invitată în emisiunea „În oglindă”, găzduită de Mihai Ghiță, Vica Blochina (46 de ani) a vorbit, printre multe altele, și despre prima întâlnire a fiului ei, Edan (14 ani), cu tatăl lui, Victor Pițurcă (65 de ani).

Vica Blochina, despre prima întâlnire dintre fiul ei, Edan, și tatăl lui, Victor Pițurcă

Edan nu poartă numele antrenorului de fotbal fiindcă, inițial, fostul jucător de fotbal nu a crezut că Edan este fiul său, motiv pentru care Vica a solicitat un test de paternitate. În urma testului ADN, selecționerul a fost obligat să plătească o pensie alimentară de 50.000 de euro retroactiv și câte 2.900 de euro pe lună pentru creșterea fiului său. Acum, Edan are o relație apropiată atât cu mama, cât și cu tatăl lui.

Vica Blochina, detalii emoționante despre prima întâlnire dintre fiul ei, Edan, și tatăl lui, Victor Pițurcă

În emisiunea „În oglindă”, despre prima întâlnire a lui Edan cu tatăl lui, Vica a declarat: „Copilului nu i-am spus, până atunci, că tatăl lui nu a vrut să-l recunoască. I-am spus că tatăl lui este plecat, că antrenează, pentru că știa cine este. Apoi ne-am dus la IML, să facem analiza ADN. Copilul a deschis ușa, știind că tata e acolo, și a rupt-o la fugă. Tatăl a fost foarte stingher, nu putea să-l ia în brațe”.

„Edan a sărit la el în brațe și i-a spus: «Tată, eu sunt, Edan! Tu nu mă știi pe mine? Sunt eu, copilul tău!». A fost cel mai urât moment din viața mea. Angajatele de la IML au început să plângă. Eu cred că (n.red.: Victor Pițurcă) nu a știut cum să se comporte. După acest moment, relația tată-copil s-a reglat”, a mai spus Vica în lacrimi.

Articolul continuă după recomandări

Citește și:

Cristina Ich, superbă în bikini. Alex Pițurcă nu a fost de acord să publice această imagine

Vica Blochina, în doliu. Un membru de-al familiei sale s-a stins din viață

Cum se simte Vica Blochina după accidentul rutier în care a fost implicată

„Edan nu a înțeles. Am făcut analiza, el (n.red.: Victor Pițurcă) a mângâiat copilul pe cap și a plecat. Și lui i-a fost greu pentru că a sunat după avocatul meu și i-a spus că vrea să încheie toată nebunia”, a continuat.

„Mi s-a impus să renunț la pensie, care era mare, de 10 mii de euro pe lună. Mi-a zis că îmi va da o sumă foarte mică de bani, dar că va avea o relație cu copilul. Ne-am dus la notar, el a pus pe foaie o pensie foarte mică, de 10 ori mai mică decât cea pe care o obținusem în instanță, și am semnat”, a completat.

„De-atunci, copilul meu are tată și familie. Dragostea lui pentru copil a fost dintotdeauna. Acum stă la el, de o lună. Eu cred că problema a fost să nu mă folosesc eu de banii lui. Am fost de acord și am făcut bine. Nu-mi pare rău deloc. În inima mea am știut că nu-i va lipsi nimic copilului și așa a fost”, a încheiat.

Din mariajul cu Maria Pițurcă, Victor Pițurcă mai are doi copii, un fiu și o fiică, Alexandru (37 de ani) și Claudia (40 de ani). Fostul jucător de fotbal are și doi nepoți, Antonio Alexandru, în vârstă de 11 ani, și Noah Alexandru, în vârstă de 2 ani.

Vica Blochina s-a născut pe 8 august 1975, în Klaipeda, Lituania, dar locuiește de mai bine de 20 de ani în România. A devenit cunoscută ca balerină la clubul Melody, în cadrul unei trupe de balet din Lituania.

Foto: Captură YouTube; Facebook; Instagram

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!