Oana Cuzino, frumusețe din interior

De Adina Rosetti, pe Ultimul update Marți, 24 martie 2015, 20:30

La 43 de ani, Oana Cuzino își continuă viața cu același zâmbet tineresc, o siluetă de invidiat și o carieră de succes. Preferă să spună despre ea că este mai degrabă medic decât om de televiziune și își împarte viața în funcție de momentul în care a devenit mamă: înainte și… după! Iar acest „după” e mai intens ca oricând. Citește un amplu articol despre Oana Cuzino în revista Unica de aprilie, pe coperta căreia se află chiar Oana.
coperta uNICA APRILIE
Oana Cuzino se recomandă, în primul rând, ca medic. Este medic primar geriatru și doctor în științe medicale, a lucrat mai bine de 10 ani la Institutul Național de Gerontologie și Geriatrie „Ana Aslan” și chiar în prezent dă consultații în domeniul anti-aging în cadrul unui cabinet privat.
Coperta revista Unica
A interesat-o întotdeauna ideea de healthy aging, mai ales când a realizat că la noi se cunoștea prea puțin ce înseamnă o viață sănătoasă, care sunt efectele negative ale sedentarismului sau ale tradițiilor culinare greșite, unde pot duce viciile, abuzurile sau lipsa controalelor periodice.
rervista Unica aprilie
„Am pornit pe calea mediatizării importanței unei vieți în care să predomine prevenția prin gesturi simple de zi cu zi, care ne pot aduce zeci de ani sănătoși în plus. Cred cu tărie că am reușit să creez o referință, un model ce-i poate inspiră pe cei mulți prin exemplul personal, în dorința că fiecare să aibă o viață mai lungă și mai bună.” Cam asta face de 12 ani de când realizează emisiunea „Ce se întâmplă, doctore?” și este în continuare la fel de fascinată de “transformarea noastră sub imperiul timpului, din toate punctele de vedere, spiritual și fizic”. La 43 de ani, pe Oana pare să o ocolească în mod misterios acest implacabil timp care își lasă amprenta asupra tuturor.
cop0erta Unica aprilie 2015
Oana Cuzino a stat de vorbă cu revista Unica despre secretele unui stil sănătos de viață, despre viața ei profesională, dar și de familie. Citește interviul integral în ediția de aprilie a revistei UNICA!

Foto: Marius Bărăgan
Stilist: Irina Hartia
Vestimentație și accesorii: Moschino, Pollini (Distinto), Rhea Costa, Ermanno Scervino, Valentino, Oxette

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!