Mihaela Tatu are o tumoare şi alte ştiri

De Diana Sorescu pe

Au fost zvonuri care spuneau că Mihaela Tatu suferă de cancer. De fapt, conform declaraţiilor vedetei, este vorba de un fibrom benign în zona abdominală pe care îl tratează.
–    Vedeta de televiziune nu s-a îngrăşat considerabil după cum spuneau unii, ci suferă de o afecţiune tumorală situată în zona abdominală. Chiar dacă medicii specialişti i-au recomandat extirparea prin operaţie, Mihaela a decis să urmeze un tratament homeopat şi să îşi schimbe radical modul de viaţă. În doar câteva luni, fibromul s-a redus de la zece centimetri la şase, semn că tratamentul dă roade.

–    Moş Nicolae a fost foarte darnic cu băieţelul Nicoletei Luciu. Micuţul Zsolt a primit foarte multe jucării, iar ghetuţele i-au fost neîncăpătoare. Diva mărturiseşte că puiul ei s-a trezit la 5:30 ca să nu rateze nimic!

–    Vizita Monicăi Columbeanu pe plaiurile natale a luat sfârşit. Vedeta s-a îmbarcat în avionul ce o duce către Statele Unite, nu înainte de a le mărturisi jurnaliştilor că în perioada ce va urma va medita atent la soarta ei şi a fetiţei sale. Moni se declară nefericită şi spune că încă nu ştie dacă va divorţa de Irinel sau nu. Mai mult, vedeta e mai nou interesată de femei decât de bărbaţi!

–    Andreea Bălan a decis: peste cinci ani ea şi Keo, iubitul ei, se vor căsători şi vor avea şi un copil! Până atunci, cei doi se vor concentra exclusiv pe carieră pentru că sunt tineri şi consideră că au tot timpul din lume să îşi întemeieze o familie.

–    Cristina Rus este o soţie fericită şi o mămică împlinită, aşa că ea şi soţul ei au decis ca este cazul să se mute într-o casă mai spaţioasă. Ei şi-au propus să cumpere un imobil în valoare de 500.000 de euro.

–    Gabi Firea s-a apucat de redecorarea casei în care locuieşte alături de soţul ei, Florentin Pandele. Curpinsă de spiritul sărbătorilor, doamna Pandele a mers cu partenerul ei la cumpărături şi a achiziţionat decoraţiuni cu care vrea să dea un nou look vilei din Voluntari.

–    Abia ieşită dintr-un scandal sexual, Delia Matache este acuzată de Ileana Ciuculete de lipsă de bun simţ. Cântăreaţa de muzică populară spune că în urmă cu ceva timp artista i-a zgâriat maşina cu portiera şi nici măcar nu a oprit să îşi ceară scuze.

–    Băieţii de la Simplu au lansat videoclipul mult aşteptat la piesa „Dancer 4 money”. Melodia este inclusă pe cel mai recent album semnat Simplu, care de altfel va fi şi ultimul al trupei.

Foto: arhiva Ringier

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro