Martina Hingis s-a măritat pentru a doua oară. Cum a arătat în rochie de mireasă

De Oana Dinu pe
Martina Hingis, s-a măritat pentru a doua oară. Cum a arătat în rochie de mireasă una dintre cele mai bune jucătoare din istoria tenisului de câmp.

Elvețianca Martina Hingis, în vârstă de 37 de ani a fost numărul 1 mondial în clasamentul WTA și s-a retras din activitate anul trecut, după ce a câștigat cinci turnee de Mare Șlam la simplu, unsprezece la dublu și patru la dublu mixt.

Fostul lider mondial s-a căsătorit de curând cu medicul Harry Leemann, iar nunta a avut loc la Bad Ragaz, o destinaţie populară în Austria, având alături în jur de 140 de invitați. Cei doi s-au cunoscut la Jocurile Olimpice de la Rio de Janeiro și formează un cuplu din 2010.

martina hingis si sotul ei in ziua nuntii

Pentru Martina Hingis este cea de-a doua căsătorie. Ea a fost măritată timp de 3 ani cu săritorul peste obstacole Thibault Hutin. La procesul de divorț din 2013, sportivul le-a acuzat pe Hingis și pe mama acesteia de agresiune, declarând că „l-au bătut și zgâriat” în apartamentul din Feusisberg, Elevția, unde cuplu locuia. Acesta a adăugat că s-a gândit chiar să se întoarcă în țara sa natală, Franța, temându-se pentru viața sa, scria la acea vreme publicația britanică The Telegraph.

Citește și: 

Viitoarea cumnată a lui Meghan Markle, arestată. Care a fost motivul

Prințul George a împlinit 5 ani. Ce fotografie a publicat Casa Regală

Sursă foto: Instagram/ Northfoto.com

 

 

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere