Loredana Groza, mesaj emoționant pentru fiica ei. Elena a împlinit 20 de ani

De Oana Dinu pe
Loredana Groza, mesaj emoționant pentru fiica ei. Elena a împlinit de curând de 20 de ani și este o tânără frumoasă, de care mama ei este foarte mândră.

Elena, fiica Loredanei Groza și a soțului ei, Andrei Boncea a împlinit 20 de ani iar vedeta i-a transmis un mesaj prin intermediul social media, împărtășind cu fanii bucuria ei. Cântăreața a postat pe contul său de Instagram o imagine în care apare alături de fiica sa, pe vremea când aceasta era doar un bebeluș.

Fotografia a apărut în exclusivitate pe coperta revistei Unica din ianuarie 1999, atunci când artista declara că s-a schimbat aproape total de când a născut și că, pur și simplu vede viața altfel: „Efectiv, simt că s-a întâmplat o minune”, mărturisea tânăra mămică.

loredana groza si fiica ei, elena

 

La mulți ani distanță de la interviul publicat în Unica, când Loredana spunea despre fiica ei că „va fi o domnișoară foarte cochetă și grijulie cu silueta ei (…) Aș vrea să-și găsească propriul drum în viață, iar noi, eu și cu Andrei, să-i fim doar prietenii și sfătuitorii care să-i oferim mai multe opțiuni”, aceasta i-a transmis fiicei ei un mesaj extrem de emoționant, vorbind totodată despre bucuria și dragostea ei de mamă: „Acum 20 de ani venea pe lume fetița mea, Elena! Nu mi-aș fi putut imagina vreodată că cel mai greu pe pământ e să fii mamă! Meseria de mamă nu se învață decât prin practică:) Elena a ales să-mi fie fiică și să mă învețe ce înseamnă dragostea necondiționată și infinită și să redescopăr vârsta inocenței. << Când a crescut și cum a cunoscut ea lumea,/ Pare c-am întârziat deja.../ Și ce n-aș da să pot să îngheț momentul și să opresc tot cursul timpului./ Se întâmplă invers.>>” Te iubesc, Elena, Lumina mea, și îți doresc să fii fericită și sănătoasă!!!! Iți multumesc, puiul meu!!!~Mami” a fost mesajul scris de Loredana Groza, care a însoțit fotografia.

Vedeta le-a arătat fanilor și tortul sărbătoritei, postând o imagine chiar de la petrecerea unde s-au distrat alături de prieteni.

loredana groza, elena si prietenii

Citește și: 

Modelul Annabelle Neilson a fost găsită moartă. Era cea mai bună prietenă a lui Kate Moss

Ed Sheeran vrea să amplaseze grilaje în jurul casei pentru a ține departe oamenii străzii

Sursă foto: Instagram

 

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea

Motivul pentru care Antonia nu vrea să participe la Asia Express cu Alex Velea