„G. I. JOE: Ascensiunea Cobrei” (video)

De Unica.ro, pe

Global Integrated Joint Operating Entity, sau mai pe scurt G.I. J.O.E., este echipa înfiinţată de guvernul american ca măsură de protecţie împotriva unei organizaţii malefice condusă de un mare traficant de arme.

Misiunea bazei, ai cărei soldaţi au trecut cele mai dificile teste fizice şi intelectuale pentru a face parte din această echipa de elită, este să rezolve misiuni secrete pe întreg globul.

Oficial, ei nu există. Dar atunci când toate opţiunile de apărare împotriva unei ameninţări globale au fost epuizate, este momentul să intre în scena ei.

Din munţii Asiei Centrale până în deşertul Egiptului, printre străzile aglomerate ale Parisului sau pe sub calota de gheaţă a Polului Nord, echipa G.I. JOE parcurge o călătorie fascinantă.

Componenţii echipei vor folosi ultimul răcnet în materie de tehnologie de spionaj şi echipament militar pentru a lupta împotriva periculosului traficant de arme şi a unei organizaţii numite Cobra care urmăresc să arunce lumea în haos.

"G. I. JOE: Ascensiunea Cobrei" (video)
Regizorul Stephen Sommers, cu reputaţia unui cineast exploziv şi vizionar, autorul filmelor de succes „The Mummy” şi „The Mummy Returns” propune amatorilor de aventuri o nouă producţie „G.I. JOE: Ascensiunea Cobrei” („G.I. JOE: The Rise of Cobra”), avându-i în distribuţie pe Dennis Quaid, Sienna Miller, Channing Tatum şi Joseph Gordon-Levitt.

Câştigă 5 invitaţii la filmul „G. I. JOE: Ascensiunea Cobrei”!

Text şi foto: CinemaPRO

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!