Elle Fanning a leșinat în timpul unei petreceri, la Cannes

De Oana Savin pe
Elle Fanning, care este membru al juriului competiției Festivalului de Film de la Cannes, a leșinat, luni seară, în timpul unei petreceri din cadrul evenimentului.

Fanning, în vârstă de 21 de ani, a căzut de pe scaunul ei în timp ce se afla la cine Trophée Chopard, unde anul sunt premiați doi tineri interpreți. Incidentul a avut loc în momentul în care delegatul general al festivalului, Thierry Frémaux, tocmai îl prezenta pe actorul François Civil.

Potrivit martorilor, ceremonia a fost întreruptă pentru scurt timp.

Fanning, cunoscută pentru roluri din filme precum „Maleficent”, „Trumbo”, „20th Century Women” și „The Beguiled”, a fost ajutată de sora sa, actrița Dakota Fanning și apoi au fost escortate de pază.

În sprijinul lui Elle a venit și actorul Colin Firth, care se afla la o masă din apropiere, în timp ce Marillon Cotillard a fost foarte afectată de acest moment.

După câteva ore, Elle Fanning a postat pe Instagram o fotografie și un mesaj în care a afirmat că se simte bine.

Oops, mi s-a făcut o vrajă a leșinului în această seară în rochia mea de bal din anii 1950 de la Prada, dar totul este bine!!”, a scris Elle pe rețeaua de socializare.

 

View this post on Instagram

 

Oops, had a fainting spell tonight in my 1950’s Prada prom dress but it’s all good!! #dresstootight #timeofthemonth

A post shared by Elle Fanning (@ellefanning) on

Anul acesta, revelaţiile premiate la Trophée Chopard au fost actorii François Civil (Franţa) şi Florence Pugh (Marea Britanie).

Sursă foto: Shutterstock

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere

Influencerii de pe Instagram au descoperit Cernobîlul, iar acum pozează sexy în zona de excludere