Dan Bittman: „Ar fi nedrept să-i cer Lilianei să-mi facă şi o fetiţă”

De Libertatea.ro pe

Dan Bittman (51 de ani) a dat uitării necazul prin care a trecut în urmă cu aproape doi ani, când, în urma unei operaţii suferite la gât, şi-a pierdut total glasul. Soarta a vrut ca el să revină pe scenă, ca să le bucure în continuare sufletele fanilor care s-au rugat în tot acest răstimp pentru o minune. Şi s-a întâmplat, cu o pastilă ieftină, românească. Dan ne-a acordat ieri un interviu spumos despre familie, carieră şi sănătate.
Dan se poate declara un om împlinit. Are trei băieţi frumoşi şi isteţi, o iubită, pe textiera Liliana Ştefan (44 de ani), care i-a fost aproape şi în momentele de cumpănă, şi patru colegi de trupă, care şi-ar da şi cămaşa de pe ei pentru a-l ajuta.
În urmă cu doi ani, solistul trupei Holograf s-a trezit fără voce, după ce a fost operat de stenoză la nivelul arterei carotide. N-a putut cânta vreme de şase luni, s-a făcut înţeles cu cei dragi mai mult prin semne.
S-a speriat, se gândea că i s-a dus cariera de solist pe apa sâmbetei. Chiar şi-a rugat colegii de scenă să renunţe la el. Dar aceştia nu l-au abandonat. Şi bine au făcut.
Citeşte continuarea pe site-ul Libertatea.ro!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"

EXCLUSIV. Sfaturi vestimentare pentru femeile cu forme de la Raluca Bădulescu, jurata emisiunii "Bravo, ai stil!"