Confruntare incendiară la Insula Iubirii: „Aleg să îi ofer libertatea”

De Unica.ro, pe Ultimul update Marți, 24 mai 2022, 14:05

Spiritele se încing la Insula Iubirii, deși concurenții au petrecut doar nouă zile pe insulă. În episodul care urmează se anunță o confruntare incendiară.

După doar nouă zile petrecute pe Insula Iubirii, aseară, în cel mai nou episod Insula Iubirii s-au încălcat deja primele limite peste care nu se poate trece şi s-au luat primele decizii ce lovesc poate iremediabil cuplurile. Cel de-al cincilea date le-a oferit protagoniştilor ocazia perfectă de relaxare şi de a se dechide tentaţiei pe deplin şi a scos la iveală lucruri mai puţin ştiute.

Telespectatorii au fost martorii declaraţiei surprinzătoare a Teodorei, soţia lui Alex, care a dezvăluit în timpul întâlnirii cu ispita Cătălin: „Chiar nu i-am pus nicio limită, el a încercat să îmi pună, dar i-am zis să se oprească, fiecare face ce vrea. Cam multe limite! Ce test mai e, dacă ne spunem ce să facem?! Nu i-am permis niciodată să mă controleze!”.

Confruntare incendiară la Insula Iubirii: „Aleg să îi ofer libertatea”

Citește și: Irinel Columbeanu a confirmat căsătoria Monicăi Gabor cu Mr. Pink

Citește și: Christina Perri, însărcinată pentru a patra oară după două sarcini pierdute. Solista mai are o fiică

Citește și: Cine va avea grijă de fetele Andreei Bălan și ale lui George Burcea cât artista va fi în competiția „America Express”

Citește și: Ileana Badiu a pierdut 8 sarcini înainte să devină mamă

În această seară, cel mai dur test de fidelitate trece la un alt nivel. Pentru prima dată pe Insula Iubirii, rivalii vor sta faţă în faţă la o ceremonie a focului specială. Nimic nu avea să prevestească întâlnirea ce va urma, astfel că cei doi concurenţi vor avea parte de un şoc în momentul în care îşi vor întâlni faţă în faţă rivalii.

Dacă Rey şi Florin se vor confrunta direct şi bărbăteşte, nu la fel vor sta lucrurile şi în cazul Laviniei şi al Edei. Evenimentele se vor derula tot mai rapid şi vor genera emoţii greu de controlat. Cum vor reacţiona aceştia, telespectatorii vor putea urmări în această seară, de la 20:30, la Antena 1.

Totodată, în această seară, cea de-a cincea ceremonie a focului va determina un partener din cuplu să ia o decizie radicală: „Aleg să îi ofer libertatea!”. Cine este concurentul care va alege tentaţia în defavoarea relaţiei, telespectatorii vor afla în această seară, de la 20:30, când vor fi martorii şi primelor eliminări din rândul ispitelor.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!