Adelina Pestritu își licitează rochia de mireasă în scop caritabil

De Unica.ro, pe

Adelina Pestrițu își donează rochia de mireasă, pe care a purtat-o în iulie 2019, într-o licitație cu scop caritabil, pentru a contribui la modernizarea Secției de Pediatrie, din cadrul Spitalului Municipal din Câmpulung-Muscel, în care s-a născut, în urmă cu 34 de ani.

Licitația va fi una deschisă publicului din mediul online, se va desfășura pe pagină de Facebook LaPrimulBebe, iar cei care își doresc să cumpere rochia de mireasă a Adelinei pot scrie în comentarii suma pe care o oferă până pe 27 noiembrie, la ora 21.59.

Citește gratuit ediția de noiembrie a revistei Unica. O găsești AICI

Adelina Pestritu își licitează rochia de mireasă în scop caritabilIcon photoVEZI GALERIA FOTO (1 / 5)

Persoană care oferă suma cea mai mare va întră în posesia rochiei unicat, create de o casă de modă din Spania, și va contribui, în același timp, la renovarea și utilarea Secției de Pediatrie a Spitalului din Câmpulung.

„Orașul în care m-am născut îmi trezește multe amintiri frumoase și mereu îl voi numi “acasă”. Acum a venit momentul să îi ofer o mâna de ajutor că el să se păstreze mereu frumos, viu și adaptat zilelor noastre. Secția de Pediatrie a Spitalului Municipal Câmpulung-Muscel, acolo unde m-am născut, este neschimbată. Anii au trecut, medicină și tehnologia au avansat, însă spitalul, în care atât de mulți copii își cunosc mamele, a rămas pe loc. Și știu că alături de alți oameni cu inima mare îl putem transformă într-un spațiu cald și primitor pentru bebelușii și copiii fiecărei familii. Un prim pas este să-mi scot la licitație rochia mea de mireasă, iar banii să servească la recondiționarea acestei Secții de Pediatrie a spitalului unde eu am venit pe lume, urmând că implicarea mea să fie mereu activă în această campanie frumoasă”, este mesajul  Adelinei Pestrițu prin care-și motivează gestul.

Citeşte şi: Adelina Pestrițu a publicat primele imagini din camera fiicei sale: „Completează starea noastră zilnică de bună dispoziție”

Rochia de mireasă, creată special de Pronovias pentru Adelina Pestrițu, cu ocazia căsătoriei sale cu Virgil Steblea, a costat 8.800 de euro și are o valoare sentimentală foarte mare pentru ea.

„Rochia pe care am purtat-o nu doar că este un obiect vestimentar valoros, ci are pentru mine și o însemnătate afectivă extrem de mare, pentru că am purtat-o într-una dintre cele mai fericite zile din viață mea și a fost exact așa cum mi-am dorit-o. Dincolo de bani, fiind vorba de o licitație cu scop caritabil, îmi doresc că cea la care va ajunge rochia să știe că, pe lângă bucuria de a o îmbracă la nuntă ei, va avea satisfacția pe viață că a contribuit la o cauza nobilă”, susține Adelina Pestrițu.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!