Actrița Amy Schumer este însărcinată! Le-a dat tuturor vestea în cel mai amuzant mod

De Ioana Tătaru pe
Actrița Amy Schumer va deveni mamică pentru prima oară! Vedeta a dezvăluit, într-un mod inedit, că ea și soțul său, Chris Fischer, așteaptă primul lor copil. Ea a publicat o fotografie cu soțul ei, în care capetele celor doi apar editate peste o fotografie a Prințului Harry și a soției sale, Meghan Markle.

Amy Schumer a anuntat sarcina într-un mod unic


Publicarea pozei pe pagina de Instagram a fost doar un indiciu în privința sarcinii, pentru că în mesajul fotografiei, actrița a scris: „Urmează să anunțe o veste grozavă”, făcând trimitere către contul unei jurnaliste, Jessica Yellin. Jurnalista a publicat pe profilul ei o listă de recomandări ale actriței despre viitoarele alegeri parțiale americane. La finalul postării, actrița a dat și marea veste fanilor: „Sunt însărcinată – Amy Schumer”, este mesajul cu care se încheie lista.

Amy Schumer este insarcinata

 

Amy Schumer (37 de ani) s-a căsătorit cu Chris Fischer pe 13 februarie 2018, pe o plajă din Malibu. Nunta a fost o surpriză pentru fanii actriței, aceasta declarând că a preferat să fie un moment intim, ținut departe de ochii presei.

Amy Schumer si Chris Fischer

 

Citește și: „Amy Schumer și Emily Ratajkowski au fost arestate”

„Actrița Amy Schumer și-a pierdut virginitatea în urma unui viol, în somn”

Sursă foto: Northfoto.com, Instagram, Twitter

 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO

EXCLUSIV. Noi începuturi pentru Anna Lesko. Artista își renovează complet casa. VIDEO