Trucuri ca să îl faci fericit instant

De Diana Zagrean, pe

Bărbaţii nu sunt maşinării foarte greu de descifrat. Ceea ce îi face fericiţi cu adevărat sunt, de multe ori, lucrurile simple şi eficiente. Vezi câteva trucuri ca să îl faci fericit instant.
 
Respect
Bărbaţii ţin foarte mult la respect, chiar dacă nu toţi o arată din prima. Ei fac tot ceea ce este omeneşte posibil să fie respectaţi de prieteni şi colegi.
În relaţia de cuplu, respectul pentru el şi ceea ce are de spus este, de asemenea, foarte important, deoarece lipsa de respect îl face să sufere şi să-şi piardă încrederea în sine.
Arată-i că îl respecţi, pe el şi părerile lui ciudate despre extratereştri, sau ura lui nefondată faţă de gândacii de bucătărie şi te va iubit enorm.
Complimente
Deşi bărbaţii sunt consideraţi sexul tare, ei au nevoie de o veşnică apreciere a calităţilor şi realizărilor.
Chiar dacă ai impresia că recunoştinţa ta sau mândria ta pentru ceva ce a făcut sunt evidente, nu te sfii să-l complimentezi ori de câte ori merită.
Orice bărbat abia aşteaptă să fie lăudat, mai ales de femeia pe care o iubeşte şi pe care încearcă mereu să o impresioneze.
Zâmbetul tău
Oricât de grea ţi-a fost ziua, zâmbeşte-i când vine acasă obosit şi tracasat.
Zâmbetul tău este magic pentru el şi tot ce are nevoie după o zi de muncă grea, cu multe probleme.
Pe lângă faptul că e sexy, zâmbetul tău îi aminteşte că greul s-a sfârşit şi că a ajuns acasă, acolo unde se simte mereu minunat. Poţi să îl întrebi de banii de facturi după jumătate de oră.
Felicitări
Indiferent dacă tocmai a reparat un scaun, a schimbat un bec, sau a terminat de înşurubat o bujie la maşina ta, oferă-i felicitările de rigoare.
Ego-ul unui bărbat este imens şi are nevoie de gâdilare regulată. Dacă este obosit şi nu are chef să facă acel lucru, încurajările tale îl vor ajuta să se ambiţioneze.
Dacă are chef să meşterească, faptul că tu îl încurajezi şi te bucuri de rezultate îi dă aripi. În plus, sunt doar vorbe, dar, uneori, fac cât o mie de fapte.
Sursa foto cuplu inimioare: Shutterstock
 
 

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro
Urmărește-ne pe Google News
Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!