Stapaneste-ti furia in trei pasi

De Stela Moisescu, pe

Avand atitudinea corecta  esti pregatita sa combati furia doar daca inveti sa te relaxezi:

– Respira adanc din diafragma si imagineaza-ti aerul cum urca
– Repeta calm un cuvant sau o sintagma precum „tot raul spre bine!”
– Vizualizeaza o experienta relaxanta pe care ai trait-o sau imaginata (stand la bronzat pe o plaja pustie, degustand o inghetata mare si colorata, flirtand cu actorul acela dragut din serialul tau preferat).

Daca parcurgi acesti pasi, furia nu va mai reprezenta o amenintare pentru tine nici pe plan afectiv, nici pe plan fizic sau social. In plus te vei bucura de efectele pozitive pe care starea de furie le poate aduce. 

3. Beneficii


Furia indica faptul ca in realitatea ta personala exista un dezechilibru la care trebuie sa lucrezi. Poate parea ca este vorba despre o situatie, persoana din exterior insa  sentimentul de furie nu reprezinta altceva decat reactia TA la acea situatie sau persoana. Furia este un indicator exact al deficienteler tale in plan emotional asadar, data viitoare cand te pierzi cu firea incearca sa observi care sunt motivele reale si astfel vei ajunge sa te cunosti mult mai bine.

Desi nu ai crede, furia exprimata ajuta la construirea unor relatii solide si la birou si acasa. Cum asta? Prin simplu fapt ca marturisind rational si rezonabil ceea ce te deranjeaza, ceea ce ai dori sa se schimbe, cei din jurul tau ajung sa te cunoasca cu adevarat si sa te respecte in consecinta.

Astfel nu va mai trebui sa zambesti fortat cand seful iti face o aluzie ca femeile sunt mai nepricepute decat barbatii, sa dai usor din cap cand colegul de birou iti cere o favoare si pleaca o ora „la o tigara”, sa te justifici in fata iubitului pentru numarul de parteneri sexuali din trecut (mai ales cand numarul lui il intrece pe al tau) si nici macar sa mimezi un orgasm… 

Foto:
Northfoto

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2