Sfaturi pentru un Revelion romantic în doi

De Libertatea pentru femei pe

Se apropie noul an, iar odată cu el şi bine-cunoscuta întrebare: unde facem Revelionul? Dacă nu ţi-ai stabilit nici un plan, învaţă de la noi cum să ai parte de un Revelion reuşit în doi, alături de partener!
Anul Nou bate la uşă iar tu nu ştii încă unde te va găsi. Şi când te gândeşti că toată lumea are câte un plan pentru noaptea asta…
Nu trebuie să te simţi frustrată dacă prietenele sau cunoştinţele tale s-au lăudat care mai de care cu destinaţia aleasă pentru Noaptea dintre Ani. Şi ce dacă nu ai avut timp sau suficienţi bani pentru a merge şi tu într un loc special, cum ar fi o destinaţie în afara ţării, la munte sau la un restaurant din oraş! Există alte aspecte mult mai importante în viaţă, iar persoana pe care o iubeşti este unul dintre ele. Aşa că nu mai fi tristă şi apucă-te să pregăteşti cel mai frumos Revelion alături de partener!

Decorează casa

O sărbătoare specială cum este Revelionul merită şi un decor pe măsură. Pe lângă brăduţul rămas de la Crăciun poţi adăuga casei şi alte luminiţe şi becuri colorate, precum şi tradiţionalele crenguţe de vâsc pe care să le agăţi deasupra uşii. Tradiţia spune că dacă cei care se iubesc se sărută în noaptea de Anul Nou sub vâsc vor avea noroc şi se vor înţelege bine tot anul. Lumânărelele, mai ales cele parfumate, sunt un alt element care îţi va aduce în casă atmosfera de săr-bătoare. Tu doar aşază-le frumos pe masa festivă şi lasă-l pe el să le aprindă pentru a da tonul unui Revelion romantic.

Prepară felurile de mâncare preferate

De sărbători toată lumea vrea să se simtă bine, iar cum mâncarea dă această senzaţie, ar fi indicat să găteşti sau să cumperi ceea ce ştii că vă place amândurora. În cazul în care aveţi gusturi diferite la mâncare, pregăteşte pentru fiecare ceea ce ştii că-i place cel mai mult. Ce dacă sunt prea multe feluri, doar o dată-i Anul Nou! Ca să nu mai spun că seara aceasta este numai a voastră şi trebuie să faci tot posibilul să fie una specială. Dacă simţi că ai prea multe de făcut, implică-ţi şi partenerul, indiferent cât de mult sau de puţin se pricepe la bucă-tărie. Faceţi echipă şi vei vedea ce repede se va termina treaba atunci când ai o mână de ajutor, mai ales din partea celui pe care îl iubeşti şi care te iubeşte.

Aranjază-te ca şi când ai merge la o petrecere selectă

Odată treaba la bucătărie terminată pregăteşte-ţi ţinuta pe care o vei purta în această seară specială. Chiar dacă îţi petreci Revelionul acasă nu trebuie să-ţi neglijezi vestimentaţia, dar nici machiajul sau coafura. Alege ţi cea mai frumoasă rochie din garderobă sau, în cazul în care ai dispus de timpul şi de banii necesari, îmbracă-te cu ceea ce ţi-ai cumpărat special pentru această ocazie, în eventualitatea că vei petrece Anul Nou în altă parte. Cu o astfel de ţinută, îţi vei surprinde în mod plăcut partenerul şi cu siguranţă nu va regreta nici o clipă că şi-a petrecut Revelionul acasă şi nu altundeva.
Discutaţi doar despre lucruri plăcute
Atunci când vă aşezaţi la masă, nu începeţi să vă aduceţi aminte şi să vorbiţi despre clipele neplă-cute din timpul anului şi nici despre problemele pe care le aveţi în familie. Uitaţi pentru o noapte că există serviciu, credite şi alte greutăţi cărora trebuie să le faceţi faţă. Nu este momentul potrivit pentru astfel de discuţii. Gândiţi-vă mai bine la reuşitele la care aţi contribuit împreună în anul în curs şi faceţi haz de toate întâmplările haioase care s-au petrecut. Este de asemenea un bun prilej şi pentru a vă face planuri de viitor pe care să le realizaţi în anul ce urmează.

Nu uita de ambianţa muzicală

Şi pentru ca această noapte să fie într-adevăr una specială şi de sărbătoare, alege câteva CD-uri cu muzica voastră preferată pe care să o ascultaţi. Iar dacă te invită la dans, nu-l refuza.
Adu-ţi aminte că aceasta este seara voastră şi trebuie să vă simţiţi bine!

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro