Test: Află dacă eşti bună la pat!

De Stela Moisescu pe

O femeie bună la pat este cea care ştie câteva informaţii practice pe care nu uită să le aplice. Pentru a te putea cataloga pe bună dreptate o femeie bună la pat trebuie să ştii…
… următoarele 20 de lucruri despre sex. Testează-ţi cunoştinţele sexuale şi află dacă eşti bună la pat!

Bifează ceea ce ştiai deja şi memorează ceea ce nu ştiai, pentru a deveni o femeie bună la pat!

1. Ştii care este poziţia ta de sex preferată. Ai experimentat suficient de mult încât să fi găsit acea poziţie de sex din care să ai orgasm cu uşurinţă, oricât de obosită ai fi.

2. Ştii că preferinţele tale sexuale se pot schimba în timp, aşa că nu te fereşti de experimente, chiar dacă ai deja reţeta clasică de sex care te satisface.  

3. Ştii că iubitul tău nu stă să îţi analizeze fiecare părticică a corpului în timpul sexului, aşa că nu îţi baţi capul cu complexe în cele mai intime momente.  

4. Ştii că sexul de calitate nu înseamnă locuri ciudate sau poziţii contorsionate. Tu te bucuri de fineţea cearşafurilor şi confortul patului tău şi condimentezi partidele de sex doar ocazional.

5. Ştii că unele clişee chiar funcţionează, cum ar fi lumânărelele parfumate sau baia cu spumă.

6. Ştii că cei din jurul tău nu fac mai des decât tine sex şi nici nu trăiesc experienţe sexuale mai palpitante. Atunci când vine vorba de sex nu pomeneşti cuvântul „normal”.

7. Ştii că este mai important să ceri orice vrei în pat decât să eviţi un eventual moment penibil, în care ceea ce îţi iese pe gură ţi se pare jenant.

8. Ştii că pofta vine mâncând şi când e vorba de sex, iar cu cât faci mai mult sex cu atât vrei mai mult sex! Aşa că uneori te laşi pe mâna iubitului, chiar dacă te simţi fără chef.

9. Ştii că masturbarea este un obicei normal chiar dacă te afli într-o relaţie.

10. Ştii că dorindu-ţi cu ardoare un orgasm, nu faci decât să te îndepărtezi de el, aşa că niciodată nu începi o partidă de sex cu un scop prestabilit.

11. Ştii că sexul planificat este mai satisfăcător decât cel spontan, pentru că ai ocazia să îţi imaginezi cum va decurge partida, iar anticiparea este un afrodisiac puternic.

12. Ştii că preludiul începe cu mult timp înainte să fiţi în pat.

13. Ştii că în timpul sexului ai mai multe şanse să ajungi pe culmile plăcerii, dacă te atingi singură şi nu te laşi doar pe mâna lui.

14. Ştii că în pat contează în primul şi primul rând atracţia, iar fără ea nu poate exista sex de calitate, oricâte tehnici sexuale ai deţine.

15. Ştii care este influenţa exerciţiilor Kegel asupra senzaţiei de plăcere din timpul sexului şi a abilităţii de a avea orgasm, aşa că le practici cu regularitate.

16. Ştii că anumite poziţii sau practici sexuale nu te fac să pari uşoară, aşa că nu eviţi ceea ce îţi place în pat de frica că ar dăuna imaginii tale.

17. Ştii că jucăriile erotice sunt precum accesoriile unei ţinute: detaliile care fac diferenţa… în atingerea orgasmului atunci când singură nu reuşeşti!

18. Ştii că modul subit în care adoarme după sex nu are legătură cu ce simte pentru tine.

19. Ştii că nu ai de ce să te simţi vinovată dacă din când în când îl laşi pe el să muncească mai mult în aşternut, totul pentru plăcerea ta.

20. Ştii că creierul este cel mai erogen organ, aşa că nu îţi cenzurezi fanteziile, oricât de indecente ar fi.

Foto: Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro