Cum să îi provoci iubitului un orgasm intens

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:49

Exerciţiile Kegel şi orgasmul feminin

Bărbaţii constată diferenţe între femei, în funcţie de zona lor intimă. Dacă vrei să îi oferi cele mai dulci senzaţii, exersează muşchii Kegel, căci aşa pereţii tăi vaginali devin mai elastici în timpul sexului, iar iubitul tău te va simţi mai strâmtă. Nu uita nici de lubrifiere. Atunci când nu eşti lubrifiată corespunzător, nu doar tu simţi un disconfort, ci şi iubitul tău.

Poţi face exerciţiile Kegel chiar în timpul sexului, căci acele contracţii vaginale măresc şi ele senzaţiile de plăcere pentru iubitul tău. Şi contracţiile din timpul orgasmului tău sunt un deliciu pentru zona lui intimă.

În plus, alege acele poziţii de sex care oferă din start mai multă plăcere unui bărbat.

Atingeri care-i măresc plăcerea din timpul orgasmului

Dacă ai fost atentă la cum se atinge iubitul tău când este pe punctul de a ejacula, sigur ai remarcat că atingerile sunt ferme, mişcările rapide, iar mâna lui se află pe capul penisului, în exterior, acolo unde se află şi frenul penisului (n.r. aţa). Aşadar, nu trebuie decât să îi urmezi exemplul.

Un alt gen de stimulare este să-i cuprinzi baza penisului, chiar deasupra testiculelor, căci aşa îi stimulezi tubul cilindric prin care ejaculează.

Mai apoi, dacă iubitul tău nu are nimic împotrivă, sexologii îţi recomandă stimularea prostatei în timp ce are orgasm, pentru o plăcere mult mai intensă.

Cât despre stimularea mentală, un bărbat se simte mult mai bine atunci când şi partenera lui se bucură de partida de sex.

Şi bărbaţii pot avea orgasm multiplu. Iată care sunt tehnicile!

Foto:
Shutterstock

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2

Primești pe e-mail cele mai importante articole apărute pe Unica.ro!