Cum să îi provoci iubitului un orgasm intens

De Stela Moisescu, pe Ultimul update Miercuri, 31 mai 2017, 18:49

Sexologii spun că orgasmele bărbaţilor sunt mai scurte şi mai slabe ca intensitate decât cele ale femeilor. Aşadar, deşi iubitul tău are mai des orgasm…
… decât tine, nu înseamnă că, per total, se simte mai bine. Tu îi poţi mări însă plăcerea din timpul orgasmului cu ajutorul unor trucuri.

Fii atentă la cum ejaculează iubitul tău. Cu cât are mai multe contracţii ale penisului, iar cantitatea de spermă eliminată este mai mare, cu atât este mai intens orgasmul lui. Aşa vei putea verifica singură câtă plăcere îi provoacă iubitului tău trucurile de mai jos.

Iată care sunt căile prin care îi provoci un orgasm mai intens iubitului tău!

Un pic de abstinenţă

Ţine-l pe jar cel puţin 72 de ore. Flirtează cu el, dă-i ocazia să se excite de mai multe ori, fără să îl laşi să ajungă la climax. În tot acest timp el acumulează tensiune sexuală, iar specialiştii admit că o astfel de perioadă, de câteva zile, măreşte cantitatea de spermă ejaculată. Aşadar, orgasmul este şi el mai intens.

Tachinează-l în timpul preludiului

Să zicem că prima metodă nu este una sigură, mai ales dacă iubitul tău rămâne singur şi se descarcă de tensiunea pe care tu încerci să i-o induci. Atunci alege scurtătura. Asigură-te că îi provoci suficientă tensiune în timpul preludiului. Amână cât mai mult actul sexual propriu-zis. Îi poţi face un striptease mai lung şi îl poţi ruga să te răsfeţe cu o partidă de sex oral. Vorbim deja de zeci de minute în care îl ţii într-un context sexual, fără să îi oferi prea multe.

Mai apoi, în timpul sexului, schimbă mereu ritmul şi poziţia când vezi că se apropie de orgasm. Când el se va produce într-un final, va fi mult mai intens.

După ce ai trecut de etapa acumulării de tensiune sexuală, iată ce tehnici de stimulare îi oferă mai multă plăcere!

Citeşte continuarea pe pagina următoare.

Urmăreşte cel mai nou VIDEO încărcat pe unica.ro

Citeşte continuarea pe pagina următoare: 1 2